Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκλονιστικός ο τρόπος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα»

«Συγκλονιστικός ο τρόπος που κατακτήσαμε το πρωτάθλημα»
Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2017 - 15:13

Τις ευχές της για το νέο έτος έδωσε σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ η Αλεξάνδρα Ασημάκη. Η πολίστρια του Ολυμπιακού, αναφέρθηκε από εκεί και πέρα, στο περσινό πρωτάθλημα, το οποίο και κατακτήθηκε από την ομάδα, ενώ συμπλήρωσε, λέγοντας τι περιμένει να της φέρει το 2018.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της...

«Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, με υγεία πάνω από όλα, πολλή αγάπη και να γίνουν τα όνειρα πραγματικότητα μέσα στο 2018».

Για το τι ξεχώρισε από τη χρονιά που ολοκληρώνεται: «Όλη η χρονιά έμεινε χαραγμένη στο μυαλό μου, νομίζω πως κάθε χρόνο μαθαίνω κάτι νέο και κρατάω κάθε χρονιά με τα θετικά και τα αρνητικά της. Σίγουρα ήταν μια έντονη χρονιά και σε σωματειακό επίπεδο, όπου με τον Ολυμπιακό κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και μάλιστα με συγκλονιστικό τρόπο, αφού ο τρόπος με τον οποίο κρίθηκε ο τίτλος ήταν μια εμπειρία που δεν έχω ξαναζήσει τόσα χρόνια, όσο και σε επίπεδο Εθνικής ομάδας, με την οποία μου έμεινε όλο το καλοκαίρι και η προσπάθεια που καταβάλαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Αισθάνομαι πως είμαστε μια οικογένεια, βρεθήκαμε μια ανάσα από την κατάκτηση ενός μεταλλίου αλλά και πάλι δεν θα το άλλαζα όλο αυτό με τίποτα, διότι η προσπάθεια δεν γίνεται να αλλάξει».

Για το τι περιμένει από το 2018: «Σαφώς θα ήθελα να εκπληρωθούν οι στόχοι μας και με την Εθνική ομάδα, που είναι κυρίως μια διάκριση και ένα μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όσο και με το σωματείο μου, τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως οι δυνατότητες της Εθνικής Γυναικών αξίζουν ένα ετάλλιο και φέτος το θέλουμε πάρα πολύ».

Για το τι θα ζητούσε ως δώρο από το κράτος για τη νέα χρονιά: «Σίγουρα θα ήθελα περισσότερες πισίνες και καλύτερα κολυμβητήρια αλλά και πόρους, ώστε να πραγματοποιείται η σωστή προετοιμασία όλων των αθλητών του Υγρού Στίβου οι οποίοι παρά τις αντιξοότητες καταφέρνουν να κάνουν κάθε χρόνο την Ελλάδα περήφανη».

Διαβάστε επίσης

«Με ακόμη περισσότερο πάθος το 2018»

«Με ακόμη περισσότερο πάθος το 2018»

Ο προπονητής του πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού αλλά και Ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος, έστειλε τις δικές του ευχές για το νέο έτος και έκανε τον απολογισμό του 2017.