Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Σοβαρές και συγκεντρωμένες για το επόμενο βήμα»

«Σοβαρές και συγκεντρωμένες για το επόμενο βήμα»
Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2018 - 21:09

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αλεξάνδρα Ασημάκη στη νίκη του Ολυμπιακού με 10-7 κόντρα στην Πάντοβα, σκοράροντας 3 γκολ, περισσότερα από κάθε άλλη παίκτρια του Θρύλου.

Στις δηλώσεις της αμέσως μετά το τέλος του αγώνα η παίκτρια των Πειραιωτών υπογράμμισε ότι η υπεροχή του Ολυμπιακού φάνηκε κόντρα στην Πάντοβα, ενώ επισήμανε ότι εκείνη και οι συμπαίκτριές της θα πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένες για να κάνουν το επόμενο βήμα στη διοργάνωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Ουσιαστικά είναι λογικό να φανεί η υπεροχή της καλύτερης ομάδας στην τελευταία περίοδο. Εξάλλου ο τρόπος που παίζουμε στην άμυνα ποντάρει σε αυτό το πράγμα, δηλαδή να κουράσουμε τον αντίπαλο με αρκετό πρες ούτως ώστε αυτή η υπεροχή να φανεί στην τελευταία περίοδο. Διαιτητικά πιστεύω ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε και εμείς και ο προπονητής μας μια περίεργη κατάσταση. Λειτούργησαν καλά ορισμένα πράγματα και στο τελευταίο οκτάλεπτο πήραμε διαφορά τριών γκολ. Από τη διαφορά μας είμαι ικανοποιημένη και προχωράμε. Το αυριανό παιχνίδι με την Ουραλότσκα είναι επίσης δύσκολο. Σε δυναμικότητα, τόσο η Ιταλική όσο και η Ρωσική ομάδα μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά. Παίζουν με ένα διαφορετικό τρόπο, οι Ιταλίδες έχουν ένα πιο κλειστό, οι Ρωσίδες ίσως να πρεσάρουν περισσότερο. Θα δούμε, δεν είναι μια ομάδα που την γνωρίζουμε ούτως η άλλως. Πρέπει να είμαστε σοβαρές και συγκεντρωμένες για να κάνουμε το επόμενο βήμα γιατί θέλουμε την πρωτιά στον όμιλο».

Διαβάστε επίσης

«Πολύ θετική αρχή, θα είμαστε καλύτεροι»

«Πολύ θετική αρχή, θα είμαστε καλύτεροι»

Ο Χάρης Παυλίδης εμφανίσθηκε ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Πάντοβα με 10-7, ωστόσο υπογράμμισε ότι η ομάδα έχει ακόμη πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Εύκολη αποστολή

Εύκολη αποστολή

Με τη Νέα Γενεά σε νοκ-άουτ παιχνίδι θα διεκδικήσει την πρόκρισή του ο Ολυμπιακός.