Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 - 13:55

Τη Γιουγκ αντιμετωπίζει αύριο στον Πειραιά στις 17:00 (ΕΡΤ2) ο Ολυμπιακός για το Champions League στο πόλο. Είναι παιχνίδι για την έβδομη αγωνιστική και οι Πειραιώτες θέλουν τη νίκη για ευνόητους λόγους.

Αξίζει να τονιστεί πως δεν υπάρχουν αγωνιστική προβλήματα, με τον Θοδωρή Βλάχο να δηλώνει σχετικά. «Η αξία της αντιπάλου μας της Γιουγκ μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη. Δεν είναι μόνο οι τρεις βαθμοί που θέλουν και οι δύο ομάδες. Αλλά και το γόητρο απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Η Γιουγκ είναι η ομάδα που έχει καταφέρει τα πάντα τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση Αλλά και κυρίως να δείξουμε τη δυναμική μας και να συνεχίσουμε μέχρι τέλους με πιο πολλές απαιτήσεις», ήταν τα λόγια του στο osfp.gr.

Η αποστολή του Ολυμπιακού

Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Βαγγέλης Δελακάς, Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργος Δερβίσης, Αλέξανδρος Γούνας, Κωνσταντίνος Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Στέλιος Αργυρόπουλος, Μανώλης Πρέκας, Δημήτρης Νικολαΐδης.

*Στην αναμέτρηση με τη Γιουγκ ισχύει το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στους κατόχους Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

*Τα εισιτήρια θα διατίθενται την ημέρα του αγώνα από την αριστερή είσοδο του «Π. Καπαγέρωφ» και κοστίζουν 5€

Διαβάστε επίσης

Επικεντρώνεται στον Εθνικό

Επικεντρώνεται στον Εθνικό

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού στρέφει το βλέμμα της στο πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση της Τετάρτης (24/01) κόντρα στον Εθνικό, μετά την πρόκρισή της στους «8» της Ευρώπης.