Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλήρης κόντρα στον Πανιώνιο

Πλήρης κόντρα στον Πανιώνιο
Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 - 13:17

Με τον Πανιώνιο παίζει στον Πειραιά στις 15:30 το Σάββατο ο Ολυμπιακός για τη 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Θρύλος θέλει τη 13η νίκη του, καθώς εκκρεμεί το ματς με τον ΟΦΗ και το καλό για τον Θοδωρή Βλάχο, είναι το γεγονός πως δεν υπάρχουν προβλήματα.

Δηλώσεις για τον αγώνα έκανε στο osfp.gr ο Βαγγέλης Δελακάς, που δήλωσε. «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε τον Πανιώνιο, σε ένα ακόμα παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα για το πρωτάθλημα. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τη συνέχεια στην Ευρώπη και την αναμέτρηση που μας περιμένει την επόμενη εβδομάδα στην Κροατία κόντρα στη Γιουγκ, όπου θέλουμε να συνεχίσουμε την πολύ καλή παρουσία που έχουμε μέχρι στιγμής στο Champions League».

Η αποστολή απαρτίζεται από τους

Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλη Μυλωνάκη, Βαγγέλη Δελακά, Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά, Γιάννη Φουντούλη, Άντρο Μπούσλιε, Γιώργο Δερβίση, Αλέξανδρο Γούνα, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανο Γαλανόπουλο, Στέλιο Αργυρόπουλο, Μανώλη Πρέκα, Δημήτρη Νικολαΐδη.

Διαβάστε επίσης

«Σημαντική νίκη κυρίως ψυχολογίας»

«Σημαντική νίκη κυρίως ψυχολογίας»

Η αρχηγός της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών και παίκτρια του Ολυμπιακού, Αλεξάνδρα Ασημάκη, στις δηλώσεις της μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Ουγγαρία, τόνισε ότι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κοιτάζει βήμα βήμα κάθε παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό της στη μύτη.

Περίπατος για την Εθνική με ρεκόρ

Περίπατος για την Εθνική με ρεκόρ

Σαν σε προπόνηση η Εθνική ομάδα πόλο Γυναικών, επικράτησε με 32-3 της Γερμανίας στην πρεμιέρα της στο Β’ Όμιλο της Προκριματικής φάσης του Europa Cup. Την Παρασκευή κόντρα στην Ουγγαρία (20:30), η «γαλανόλευκη».