Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θέλουμε και την πρώτη θέση του ομίλου»

«Θέλουμε και την πρώτη θέση του ομίλου»
Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2018 - 22:29

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ξεκάθαρος ως προς τον στόχο του που έχει ο Ολυμπιακός στον όμιλο του Champions League, ήταν ο Θοδωρής Βλάχος.

Ο προπονητής της ανδρικής ομάδας πόλο του Θρύλου, μετά τη νίκη κόντρα στο Αννόβερο, τόνισε στις δηλώσεις του ότι η ομάδα του θέλει να κατακτήσει και την πρώτη θέση στον Α’ όμιλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Κάναμε μια ακόμα μια νίκη εκτός έδρας. Μια νίκη από αυτές που έπρεπε να κάνουμε, χωρίς να πραγματοποιήσουμε την καλύτερή μας εμφάνιση αλλά ελέγχοντας το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια. Ξέρουμε ότι από εδώ και πέρα κάθε ματς θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό και δύσκολο γιατί οι αντίπαλοί μας θα διεκδικούν κάτι.

Και εμείς από την πλευρά μας διεκδικούμε κάτι πολύ σημαντικό εκτός από την είσοδό μας στο Final 8 της Γένοβα που είναι αρκετά κοντά, θέλουμε και την πρώτη θέση του ομίλου. Οπότε θα δούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθούμε να είμαστε βελτιωμένοι και πιο αποφασισμένοι».

Διαβάστε επίσης

Στη «μάχη» της τελικής φάσης

Στη «μάχη» της τελικής φάσης

Στην «μάχη» της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης μπαίνουν την Παρασκευή οι Νέες Γυναίκες.

«Τη χρειαζόμασταν τη νίκη»

«Τη χρειαζόμασταν τη νίκη»

Ο Γιάννης Φουντούλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Αννόβερο, τόνισε ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν βασικό για την συνέχεια του Θρύλου στη διοργάνωση.

Παραμένει πρώτος και αήττητος

Παραμένει πρώτος και αήττητος

Μια ακόμα νίκη στο Champions League για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού η οποία επικράτησε με 12-7 του Αννόβερο στη Γερμανία και έτσι συνεχίζει να βρίσκεται στην κορυφή του Α’ Ομίλου της διοργάνωσης.