Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα γίνει μεγάλη μάχη»

«Θα γίνει μεγάλη μάχη»
Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018 - 00:16

Μεγάλο ματς το απόγευμα (19:15) της Παρασκευής στο «Π. Καπαγέρωφ» ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κίνεφ Κίρισι. Το ενδιαφέρον στο κατακόρυφο μετά την ισοπαλία 10-10 στο πρώτο ματς στη Ρωσία. Και όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες, αναφορικά με την πρόκριση στο Final-4 της LEN Euroleague.

Αυτό τόνισε και η Ευγενία Σομπόλεβα. Η διεθνής Ρωσίδα παίκτρια της Κίνεφ μίλησε για τη ρεβάνς στο Παπαστράτειο. Υπογραμμίζοντας ότι: «Είμαστε απόλυτα έτοιμες για την αναμέτρηση αυτή. Θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Το ξέρουμε αυτό. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας».

Όσον αφορά στο «κλειδί» του ματς, η αρχηγός της ομάδας από το Κίρισι επισήμανε πώς: «Όλα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Θα γίνει μεγάλη μάχη στον Πειραιά και είμαστε προετοιμασμένες για αυτό. Έχουμε αναλύσει καλά τον αντίπαλο, ξέρουμε τι κάναμε καλά και τι όχι στο πρώτο ματς στην έδρα μας και θέλουμε να αποφύγουμε τα λάθη. Θα τα δώσουμε όλα ώστε να περάσουμε, για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε πέρσι».

Διαβάστε επίσης

Για την νίκη-πρόκριση σε ακόμη ένα Final 4

Για την νίκη-πρόκριση σε ακόμη ένα Final 4

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα στις 19:15 στο Παπαστράτειο την Κίνεφ Κίρισι (10-10 το σκορ του πρώτου ματς) και θέλει τη νίκη στην ρεβάνς, ώστε να σφραγίσει ένα εισιτήριο για τους «4» της Euroleague. Live streaming από το OSFP TV.

Σε live streaming ο μεγάλος προημιτελικός του Θρύλου

Σε live streaming ο μεγάλος προημιτελικός του Θρύλου

Οι ΓΑΥΡΟΙ που δεν θα μπορέσουν να βρεθούν στο Παπαστράτειο στις 19:15 θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον μεγάλο αγώνα της γυναικεία ομάδας πόλο του Ολυμπιακού κόντρα στην Κίνεφ Κίρισι ζωντανά από το OSFP TV.