Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για το 19ο Κύπελλο!

Πανέτοιμος για το 19ο Κύπελλο!
Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018 - 11:16

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΧΙΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Ώρα για κούπα για την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την πρόκριση τους επί της Βουλιαγμένης αντιμετωπίζουν τον ΑΝΟ Γλυφάδας στις 15:00 στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Live από το gavros.gr/ ERT Play 1.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να φέρουν στον Πειραιά την κούπα, σηκώνοντας το 19ο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία τους. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είναι πανέτοιμοι να παλέψουν και με τον κόσμο στο πλευρό τους, ο οποίος έχει δώσει δυναμικό παρών στη Χίο να προσθέσει ακόμη ένα τρόπαιο στον Θρύλο.

Οι Πειραιώτες έδειξαν και στον ημιτελικό τη δίψα τους για να πάρουν τη φετινή κούπα και παίζοντας με το ίδιο πάθος και στον τελικό θα είναι αυτοί που θα πανηγυρίσουν μία ακόμη μεγάλη και σπουδαία κατάκτηση ενός Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός θα κάνει τα πάντα για να φέρει στον Πειραιά το Κύπελλο και να κάνει χαρούμενους όλους τους ΓΑΥΡΟΥΣ, κάτι το οποίο τόνισε και στις δηλώσεις του ο Θοδωρής Βλάχος.

Διαβάστε επίσης

ΑΝΟ Γλυφάδας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

ΑΝΟ Γλυφάδας-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LIVE

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 15:00 την ομάδα της Γλυφάδας στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και είναι αποφασισμένος να κατακτήσει ακόμη μία κούπα. Live από το gavros.gr/ ERT Play 1.