Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με σπασμένα φρένα στο Βελιγράδι

Με σπασμένα φρένα στο Βελιγράδι
Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018 - 20:58

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Σαρωτικός ήταν σε ακόμα μια αναμέτρηση της Α1 πόλο των Ανδρών ο Ολυμπιακός. Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας για το 2018, επικράτησαν πανεύκολα με 15-3 του Υδραϊκού στο Παπαστράτειο, στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν με ανεβασμένη ψυχολογία στο Βελιγράδι, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την Παρτιζάν για το Champions League, και έχουν ως στόχο την 9η τους στη διοργάνωση η οποία θα τους φέρει ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στην οριστική κατάληψη της πρώτης θέσης του Α’ ομίλου.

Στα του αγώνα, ο Θρύλος ήταν εξαιρετικός στην άμυνα, και στο πρώτο ημίχρονο δεν δέχθηκε μάλιστα τέρμα. Ο Γούνας άνοιξε το σκορ, για να κάνει το 2-0 ο Φουντούλης στον παίκτη παραπάνω. Ο Μουρίκης σκοράροντας από τη θέση του φουνταριστού έκανε το 3-0, για να έρθουν δύο συνεχόμενα τέρματα από τον Αργυρόπουλο και δύο ακόμα από Μπούσλιε και Φουντούλη, για να κλείσει το ημίχρονο στο 7-0.

Το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου ήταν μια συνέχεια της δεύτερης, με τους Μουρίκη και Ομπράντοβιτς να σκοράρουν για το 9-0, πριν ο Χαραλαμπόπουλος πετύχει το παρθενικό γκολ του Υδραϊκού λίγο πριν τη συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα. Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε με τους Ομπράντοβιτς και Μπλάνη να πετυχαίνουν όμορφα τέρματα (10-2), πριν ο Γούνας γράψει το 11-2 με το οποίο έληξε η τρίτη περίοδος.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες έδωσαν χρόνο και στους νεαρούς τους αθλητές. Στέλιος Αργυρόπουλος-Κανακάκης και Βαγγέλης Δελακάς σκόραραν για το 13-2, πριν ο Χαραλαμπόπουλος πετύχει το 13-3. Όμως δύο γκολ του Κώστα Μουρίκη στο τελυταίο δίλεπτο έγραψαν το τελικό 15-3.

Ολυμπιακός – Υδραϊκός 15-3 (2-0, 5-0, 4-2, 4-1)

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Γαλανόπουλος, Μυλωνάκης, Δελακάς 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Νικολαΐδης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 4, Γούνας 2, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 3, Ομπράντοβιτς 2, Πρέκας, Γαβαλάς

Υδραϊκός (Κραβαρίτης): Φλέγκας, Αλεβίζος, Μιτελούδης, Στελλάτος, Χατζηκυριακάκης, Μπλάνης 1, Βιττέλας, Πάτερος, Χαραλαμπόπουλος 2, Αλαμάνος, Μιγόπουλος, Γραμματικός

Διαβάστε επίσης

«Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά»

«Συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά»

Στην προσήλωση που υπάρχει στον Ολυμπιακό προκειμένου να κατακτήσει όλους του τους στόχους, αναφέρθηκε ο Στέφανος Γαλανόπουλος.

Διατηρεί το απόλυτο πριν την Ευρώπη

Διατηρεί το απόλυτο πριν την Ευρώπη

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού υποδέχεται στο Παπαστράτειο τον Υδραϊκό στις 19:30 με στόχο ακόμη μία νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα πριν από το ευρωπαϊκό ματς με την Παρτιζάν. Live από το gavros.gr στις 19:30