Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Συγκεντρωμένες για την πρόκριση στον τελικό»

«Συγκεντρωμένες για την πρόκριση στον τελικό»
Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018 - 12:33

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Σοβαρή και συγκεντρωμένη κόντρα στον Νηρέα Χαλανδρίου θα παρουσιαστεί η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού , όπως τόνισε και σε δηλώσεις της η Ελευθερία Πλευρίτου.

Η παίκτρια του Θρύλου υπογράμμισε ότι οι «ερυθρόλευκες» έχουν για ακόμη μία φορά υψηλούς στόχους, τονίζοντας ότι τα δώσουν όλα για να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδος, έχοντας αρχικά ως στόχο τη νίκη κόντρα στον Νηρέα και την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της Ελευθερίας Πλευρίτου:

«Αρχίζει σήμερα το 1ο κύπελλο Ελλάδας, πρώτη φορά για την ελληνική υδατοσφαίριση των γυναικών. Σίγουρα οι στόχοι μας είναι υψηλοί, όπως και κάθε φορά, για αυτή την ομάδα. Σήμερα αντιμετωπίζουμε το Νηρέα Χαλανδρίου, ένα σχετικά πιο εύκολο παιχνίδι για τα δικά μας δεδομένα. Θα παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα από την αρχή και μοναδικός στόχος είναι ο τελικός του Σαββάτου».

Διαβάστε επίσης

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Πανέτοιμες για το πρώτο βήμα

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της για τον ημιτελικό με τον Νηρέα Χαλανδρίου. Live από το gavros.gr στις 20:00/ΕΡΤ PLAY1

Δωρεάν στο Final-4

Δωρεάν στο Final-4

Ελεύθερη η είσοδος στα ματς του Κυπέλλου Ελλάδας στις Γυναίκες, που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι.

«Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

«Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Η Άλκηστη Αβραμίδου στις δηλώσεις της τόνισε οτι ο Ολυμπιακός θα μπει σοβαρά κόντρα στο Νηρέα Χαλανδρίου, προκειμένου να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.