Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδώνει» την πρόκριση

«Κλειδώνει» την πρόκριση
Σάββατο, 31 Μαρτίου 2018 - 01:07

Ένα από τα πιο σημαντικά ματς της σεζόν είναι το σαββατιάτικο στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Παρτιζάν και με νίκη μπορεί να «κλειδώσουν» από απόψε την πρόκριση στο Final-8.

Τι χρειάζονται ακόμα; Να μην νικήσει η Μπρέσια την Όρβοσι στην Ιταλία και παράλληλα να μην κάνει «διπλό» η Ντιναμό Μόσχας στο Ανόβερο. Αυτός ο συνδυασμός αποτελεσμάτων στέλνει τον Θρύλο από τώρα στην τελική φάση που θα γίνει αρχές Ιουνίου στη Γένοβα.

Απλά να σημειώσουμε πώς όλα εξαρτώνται από τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επιπλέον χρειάζονται τρεις νίκες στα 4 τελευταία ματς (σ.σ.: με Παρτιζάν εκτός, με Μπρέσια εντός, με Δυναμό Μόσχας εκτός και με Μπαρτσελονέτα εντός έδρας, αντίστοιχα) για να πάρουν και μαθηματικά την πρώτη θέση στον α’ όμιλο.

Διαβάστε επίσης

Και τώρα η Βουλιαγμένη!

Και τώρα η Βουλιαγμένη!

Τον Ναυτικό Όμιλο θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο των γυναικών. Live από το gavros.gr/ ERTPLAY1 στις 13:30

«Ο κόσμος θα είναι ο όγδοος παίκτης μας»

«Ο κόσμος θα είναι ο όγδοος παίκτης μας»

Η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Φιλιώ Μανωλιουδάκη μίλησε στο gavros.gr για τον τελικό του Κυπέλλου με τη Βουλιαγμένη, τονίζοντας ότι αν οι «ερυθρόλευκες» δώσουν το 100% θα σηκώσουν την κούπα.

«Θέλουμε να τα κατακτήσουμε όλα»

«Θέλουμε να τα κατακτήσουμε όλα»

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη στις δηλώσεις μετά τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, τόνισε οτι ο Ολυμπιακός θέλει να κατακτήσει και τους τρεις τίτλους.

«Έχουμε το πάνω χέρι»

«Έχουμε το πάνω χέρι»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον Νηρέα Χαλανδρίου, έμεινε ο Χάρης Παυλίδης.