Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Το πρόβλημά μας ήταν η άμυνα»

«Το πρόβλημά μας ήταν η άμυνα»
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 - 22:09

Στα προβλήματα που είχε ο Ολυμπιακός στην άμυνά του στον τελικό του Len Trophy κόντρα στην Ντουναϊτσβάρος αναφέρθηκε ο Χάρης Παυλίδης. Ο τεχνικός του Θρύλου, κατά την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία, σε δηλώσεις του στην κάμερα του Αρτ, ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Το πρόβλημα μας ήταν η άμυνα. Γενικά η άμυνά μας φέτος δεν έχει την σταθερότητα που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Αν και στο προηγούμενο παιχνίδι με την Πάντοβα ήτανε πάρα πολύ καλή, στο επόμενο παιχνίδι γίνανε πολλά λάθη.

Είχα πει ότι όποιο ομάδα επιβάλλει το ρυθμό της και τον τρόπο παιχνιδιού θα είναι αυτή που θα κερδίσει, εμείς κάναμε το λάθος να μπούμε σε ένα ρυθμό παιχνιδιού ο οποίος είναι ξένος προς τα εμάς, το σκορ ανέβηκε πάρα πολύ. Δεχθήκαμε κάποια γκολ τα οποία στο τέλος μιας επίθεσης η οποία ήτανε ελεγχόμενη και όμως δεχόμασταν γκολ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απορυθμιστούμε και μετά όταν βρήκαμε λίγο ρυθμό, ισοφαρίσαμε. Γίνανε και κάποια λάθη από τους διαιτητές αλλά εντάξει για εμένα πάντα κοιτάω τα λάθη της ομάδας μου πρώτα και μετά των διαιτητών. Καταλαβαίνω ότι μέσα σε ένα παιχνίδι σαφώς θα γίνουν λάθη και από τους διαιτητές. Ήταν ένα δύο κρίσιμα λάθη εις βάρος μας αλλά δεν νομίζω ότι τελικά ήταν αυτό που, αν και στην προκειμένη περίπτωση ειδικά το επιθετικό φάουλ που έδωσαν στην Ασημάκη που για εμένα ήτανε πέναλτι θα ισοφαρίζαμε, αλλά αν ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έπρεπε θα είχε καθαρίσει το παιχνίδι και δεν θα χρειαζόταν ούτε οι ίδιοι οι διαιτητές δεν θα μπορούσαν να μας πάρουν το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης