Ντουντούκα
Αράο και Μεριά στο δρόμο για τον Πειραιά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Από άποψη δυναμικότητας αξίζαμε τον τίτλο»

«Από άποψη δυναμικότητας αξίζαμε τον τίτλο»
Κυριακή, 15 Απριλίου 2018 - 22:37

Στο γεγονός ότι υπάρχει αρκετή πίκρα στην ομάδα για τον χαμένο τελικό του Len Trophy κόντρα στην Ντουναϊτσβάρος, αναφέρθηκε σε δηλώσεις της η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Η φουνταριστή του Θρύλου, ανέφερε χαρακτηριστικά στην κάμερα του ΑΡΤ, κατά την επιστροφή των Κυπελλούχων Ελλάδας από την Ισπανία:

«Υπάρχει σίγουρα μεγάλη πίκρα για αυτό. Πιστεύω ότι η ομάδα μας από άποψη δυναμικότητας σίγουρα τον άξιζε τον τίτλο. Θεωρώ δηλαδή ότι είμασταν η καλύτερη ομάδα εκεί. Εμείς και η Ντουναϊτσβάρος. Ήταν μια πολύ άξια αντίπαλος αλλά εντάξει σαφέστατα η άμυνά μας δεν ήταν καλή στο παιχνίδι με τη Ντουναϊτσβάρος, δεχθήκαμε πάρα πολλά γκολ και όταν δέχεσαι τόσα πολλά γκολ είναι δύσκολο να κερδίσεις.

Μπήκαμε πάρα πολύ στο ρυθμό των Ουγγαρέζων δηλαδή δεν κρατήσαμε την άμυνά μας συμπαγή. Από εκεί και πέρα ίσως να είχαμε την ευκαιρία να ισοφαρίσουμε στο τέλος εκεί στη φάση με το πέναλτι το οποίο δεν δόθηκε αλλά γενικότερα εντάξει και σαν φιλοσοφία είμαστε μια ομάδα που θέλουμε να επικεντρώνουμε τις ευθύνες κυρίως στο τι μπορούσαμε να κάνουμε εμείς καλύτερα.

Εντάξει έχουμε και άλλα πολλά μπροστά μας. Καταρχάς το πρωτάθλημα, που σαφέστατα θέλουμε την κατάκτηση και αυτού του τίτλου για να ολοκληρωθεί ωραία αυτή η χρονιά».

Διαβάστε επίσης

«Το πρόβλημά μας ήταν η άμυνα»

«Το πρόβλημά μας ήταν η άμυνα»

Ο Χάρης Παυλίδης στις δηλώσεις του κατά την επιστροφή του Ολυμπιακού από την Ισπανία, τόνισε στις δηλώσεις του ότι η άμυνα του Θρύλου ήταν αυτή που δεν του έδωσε την κούπα του Len Trophy.