Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ρέθυμνο 24-6 (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ρέθυμνο 24-6 (τελικό)
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 - 20:26

Η ομάδα πόλο γυναικών υποδέχεται στο Παπαστράτειο στις 19:30 την αντίστοιχη του Ρεθύμνου για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. To gavros.gr σας ενημερώνει για την εξέλιξη του ματς.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δυνατά και με «όπλο» την άμυνά του κατάφερε να προηγηθεί με 5-0, πριν σκοράρει το Ρέθυμνο στο φινάλε του πρώτου οκταλέπτου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο τα κορίτσια του Θρύλου συνέχισαν να παίζουν δυνατά στην άμυνα, με πολλά μπλοκ. Επιπλέον, οι «ερυθρόλευκες» άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμό στο ματς, έκλεψαν την μπάλα και βγήκαν στην κόντρα, διευρύνοντας το προβάδισμά τους. Σκοράροντας και πάλι πέντε γκολ, διατήρησαν το μηδέν πίσω και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με σκορ 10-1!

Στο τρίτο οκτάλεπτο το ματς άνοιξε. Ο Ολυμπιακός άρχισε να τελειώνει με μεγαλύτερη συνέπεια τις επιθέσεις του. Και μέσα σε όλα, το Ρέθυμνο κατάφερε να σκοράρει δύο γκολ, αλλά ο Θρύλος είχε σημειώσει οκτώ στην τρίτη περίοδο που έληξε με 18-3. Το ματς δεν είχε και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον με τον Χάρη Παυλίδη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριές του και το τελικό σκορ να είναι 24-6 για τον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 5-1, 5-0, 8-2, 6-3.

Διαβάστε επίσης

«Είχαμε καλό ρυθμό»

«Είχαμε καλό ρυθμό»

Ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του κόντρα στο Ρέθυμνο, ο Χάρης Παυλίδης.