Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ σημαντικό το ευρωπαϊκό παιχνίδι για εμάς» (vid)

«Πολύ σημαντικό το ευρωπαϊκό παιχνίδι για εμάς» (vid)
Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018 - 18:36

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Μια ακόμα νίκη πήρε στο φετινό πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και έτσι συνέχισε την αήττητη πορεία του στις εγχώριες διοργανώσεις. Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Κωνσταντίνος Μουρίκης σε δηλώσεις του ανέφερε οτι το συγκεριμένο ματς ήταν ένα πολύ καλό τεστ, προκειμένου ο Ολυμπιακός να δοκιμάσει κάποια πράγματα ενόψει του σημαντικού αγώνα με την Δυναμό, το ερχόμενο Σάββατο για την προτελευταία αγωνιστική του Champions League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εντάξει πιστεύω οτι δοκιμάσαμε κάποια συστήματα, ήτανε μια πρόβα ενόψει της Δυναμό που έχουμε ένα πολύ δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Τελείωσε η κανονική περίοδος, θεωρώ οτι ο στόχος του Ολυμπιακού επετεύχθη να είναι αήττητος, είναι πρώτος. Τώρα κοιτάμε το σαββατιάτικο παιχνίδι στην Ευρώπη και μετά το πρωτάθλημα.

Είναι πάρα πολύ δύσκολο το παιχνίδι του Σαββάτου. Η Δυναμό είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίζουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας, με μια ομάδα η οποία καίγεται για τη νίκη γιατί αν δεν πάρει τη νίκη κατά ένα μεγάλο ποσοστό δεν περνάει. Στόχος του Ολυμπιακού είναι πάντα η νίκη σε οποιοδήποτε παιχνίδι και να παίζει, με οποιοδήποτε αντίπαλο και έτσι θα πάμε εκεί πέρα».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ρέθυμνο 24-6 (τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ρέθυμνο 24-6 (τελικό)

Η ομάδα πόλο γυναικών υποδέχεται στο Παπαστράτειο στις 19:30 την αντίστοιχη του Ρεθύμνου για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. To gavros.gr σας ενημερώνει για την εξέλιξη του ματς.

«Θέλουμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση»

«Θέλουμε να κατακτήσουμε την πρώτη θέση»

Στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, μετά το Κύπελλο, στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς με τον Απόλλωνα ο Θοδωρής Βλάχος που μίλησε και για το ματς με τη Δυναμό.

Πανέτοιμος ενόψει Δυναμό

Πανέτοιμος ενόψει Δυναμό

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, επικράτησε με 13-4 και έδειξε οτι είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενόψει Champions League.