Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πολύ συγκεντρωμένοι για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς»

«Πολύ συγκεντρωμένοι για τους τρεις πολύτιμους βαθμούς»
Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 - 18:38

Στο ματς με την Μπρέσια ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς ήταν εκπληκτικός και ήταν καταλυτική η εμφάνισή του για να φτάσει ο Ολυμπιακός τις 10 νίκες στον όμιλο του LEN Champions League. Το Σάββατο (28/04, 19:15) οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Ντιναμό στη Μόσχα, με στόχο να πάρουν ένα ακόμα τρίποντο που θα τους δώσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στον όμιλο.

Με τον διεθνή περιφερειακό του Θρύλου να εξηγεί: «Θα είναι ένα πολύ δυνατό και δύσκολο παιχνίδι. Η Ντιναμό “καίγεται” για τους βαθμούς, γιατί κυνηγάει την πρόκριση και εμείς θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πρώτη θέση για να μην μπούμε σε περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική».

Συμπλήρωσε πώς «Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι αυτό, για να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και να εξασφαλίσουμε μαθηματικά την κατάκτηση της πρωτιάς».

Διαβάστε επίσης

Θρύλος είσαι και νικάς παντού

Θρύλος είσαι και νικάς παντού

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 19:15 στην Ρωσία τη Ντιναμό Μόσχας και αν και είναι βαθμολογικά αδιάφορος, έχοντας εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλό του στο Champions League θα κυνηγήσει τη νίκη. Live από το gavros.gr/ΕΡΤ2.

«Κλειδώνει» την πρωτιά στη Μόσχα

«Κλειδώνει» την πρωτιά στη Μόσχα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Ντιναμό (28/04, 19:15) και με νικηφόρα αποτέλεσμα στη Ρωσία θα είναι και μαθηματικά πρώτος στο α’ όμιλο του LEN Champions League.