Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την πλάτη στον… τοίχο η Σπαντάου

Με την πλάτη στον… τοίχο η Σπαντάου
Κυριακή, 27 Μαΐου 2018 - 04:01

Δεύτερη ήττα για τη Σπαντάου στους τελικούς του γερμανικού πρωταθλήματος πόλο. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στον προημιτελικό του LEN Champions League έχασε και στο δεύτερο ματς από το Αννόβερο, αυτή τη φορά εκτός έδρας, με 11-7. Οι πρωταθλητές Γερμανίας είναι πλέον με την… πλάτη στον τοίχο καθώς την Κυριακή το μεσημέρι (27/05, 13:00) είναι το τρίτο ματς. Με ήττα εκεί τελειώνει η σειρά.

Η Σπαντάου αυτή τη φορά έκανε καλό πρώτο οκτάλεπτο, αλλά η συνέχεια ήταν καταστροφική. Στο δεύτερο και το τρίτο οκτάλεπτο σκόραρε μόλις μια φορά, δεχόμενη παράλληλα 7 γκολ από το Αννόβερο και το σκορ μετά από τρεις περιόδους ήταν 9-3. Το τελευταίο οκτάλεπτο ήταν διαδικαστικό, με την αντίπαλο του Ολυμπιακού να μειώνει σε 11-7.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 3-0, 2-4.

Αννόβερο: Μπαν 3, Ράντοβιτς 2, Ρεάλ 2, Μπργκούλιαν 1, Γιόκιτς 1, Τκατς 1, Βίνκελχορστ 1.

Σπαντάου: Γκίλεν 1, Πιέσιβατς 2, Σταμ 2, Γιούνγλινγκ 1, Ρίμπελ 1.

Διαβάστε επίσης

Σαρώνει κάθε χρόνο όλες τις κούπες!

Σαρώνει κάθε χρόνο όλες τις κούπες!

Ο Μιχάλης Κουντούρης δε σταματάει να σηκώνει τρόπαια και τη φετινή σεζόν, με τη δουλειά που γίνεται στον Ερασιτέχνη Θρύλο να συνεχίζει να αποδίδει καρπούς.

Και αυτή η κούπα δική του!

Και αυτή η κούπα δική του!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 8-5 του ΝΟΒ, έκανε το 3-0 και κατέκτησε το 6ο σερί πρωτάθλημα, 32ο της ιστορίας του, φτάνοντας τα 16 νταμπλ.

«Μπράβο αρχηγέ»

«Μπράβο αρχηγέ»

Το μήνυμα του Θοδωρή Βλάχου για τους πανηγυρισμούς με τον Γιόζιπ Πάβιτς.