Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν αλλάζει ο «κορμός»

Δεν αλλάζει ο «κορμός»
Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018 - 21:29

Ένα σημαντικό ζήτημα για τον Πρωταθλητή Ευρώπης είναι η επόμενη ημέρα. Τι θα γίνει τελικά με τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους. Δεν έχει περάσει παρά μόνο μια εβδομάδα από την κατάκτηση του LEN Champions League στη Γένοβα, αλλά ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει τεθεί επί τάπητος.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα πάντως… Τόσο η διοίκηση όσο και ο Θοδωρής Βλάχος έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Όπως είχαμε αναφέρει και μετά την επιστροφή της ομάδας από τη Γένοβα, πρόθεση είναι να παραμείνει αναλλοίωτος ο «κορμός» των «ερυθρολεύκων». Να ανανεωθούν τα συμβόλαια που λήγουν.

Από εκεί και πέρα, όταν ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, θα γίνουν οι επόμενες κινήσεις και μεταγραφές, ώστε οι Πρωταθλητές Ευρώπης να εμφανιστούν εξίσου δυνατοί και τη νέα σεζόν, ώστε να μπορέσουν να παλέψουν για να διατηρήσουν τα πρωτεία τους.

Διαβάστε επίσης

«Αυτό που ζήσαμε ήταν απίστευτο!»

«Αυτό που ζήσαμε ήταν απίστευτο!»

Ο Άντρο Μπούσλιε στο gavros.gr. Ο Πρωταθλητής Ευρώπης μίλησε για... το «τσούκου-τσούκου-τσούκου» του τελικού, την καλύτερη ομάδα της καριέρας του και τη διοίκηση που κάνει ό,τι καλύτερο για να οδηγήσει τον Ολυμπιακό ακόμα πιο ψηλά.