Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλήρωσε την επιθετική του δυστοκία

Πλήρωσε την επιθετική του δυστοκία
Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018 - 22:52

Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα στην πρεμιέρα του στο φετινό LEN Champions League. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Βερόνα στην Ιταλία, χάνοντας με 7-6, πληρώνοντας το κακό τους ποσοστό στον παίκτη παραπάνω αλλά και την ανετοιμότητά τους.

Μην ξεχνάμε ότι η ιταλική ομάδα έχει δώσει ήδη αρκετά ματς στους δύο προκριματικούς γύρους της διοργάνωσης, ενώ για τον Ολυμπιακό είναι μόλις το τρίτο επίσημο ματς μέσα στη χρονιά.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στην αναμέτρηση. Μπορεί η άμυνα να ήταν εξαιρετική ωστόσο η κυκλοφορία της μπάλας ήταν κακή κάτι που δεν έδινε την δυνατότητα στον Θρύλο να σκοράρει εύκολα γκολ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το γεγονός ότι τα δύο τέρματα των «ερυθρολεύκων» στην πρώτη περίοδο ήρθαν στον παίκτη παραπάνω. Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι μέχρι και την δεύτερη περίοδο. Εκεί ο Ολυμπιακός έκανε ένα καταστροφικό οκτάλεπτο, όπου δέχθηκε ένα 4-0 έχοντας πρόβλημα και στις δύο πλευρές της πισίνας. Βέβαια ρόλο σε αυτό έπαιξε και το γεγονός ότι από πολύ νωρίς στο ματς ο Μανώλης Μυλωνάκης αγωνιζόταν με δύο αποβολές (σ.σ. πριν ακόμα ολοκληρωθεί το πρώτο οκτάλεπτο).

Ο Ολυμπιακός δεν ήταν σε καθόλου καλή μέρα μην μπορώντας να βρει τις λύσεις στην πολύ επιθετική άμυνα της Βερόνα και έτσι δεν μπορούσε να σκοράρει. Από την άλλη πλευρά οι Ιταλοί έφταναν εύκολα στο σουτ, ωστόσο κάτι τα δοκάρια και κάτι ο Πάβιτς κρατούσαν το σκορ στο -4 για τον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις ούτε στην 3η περίοδο, παίζοντας όμως καλύτερη άμυνα. Το μοναδικό που κατάφερε η ομάδα του Βλάχου είναι να μειώσει με το τέρμα του Μπούσλιε στον παίκτη παραπάνω.

Ο Θρύλος προσπάθησε να κάνει την ανατροπή του στην τελευταία περίοδο ωστόσο κάτι τα σφυρίγματα των διαιτητών κάτι οι χαμένες ευκαιρίες στην επίθεση έκανα το ματς «ρώσικη ρουλέτα». Ωστόσο το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του Βλάχου ήταν να μειώσουν στο γκολ με το τελικό αποτέλεσμα να ολοκληρώνεται στο 7-6.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-0, 0-1, 1-3

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Ντι Σόμμα (περιφέρεια, 5:54), 1-1 Φουντούλης (π/π, 5:19), 1-2 Μουρίκης (π/π, 2:05), 2-2 Νταμόντε (π/π, 0:02)

2ο οκτάλεπτο: 3-2 Μιράρτσι (περιφέρεια, 6:52), 4-2 Ντράσοβιτς (π/π, 4:13), 5-2 Νταμόντε (π/π, 3:12), 6-2 Ντράσοβιτς (π/π, 0:32)

3ο οκτάλεπτο: 6-3 Μπούσλιε (π/π, 0:41)

4ο οκτάλεπτο: 6-4 Φουντούλης (πέναλτι, 7:15), 7-4 Ντι Σόμα (περιφέρεια, 6:49), 7-5 Ομπράντοβιτς (π/π, 2:30), 7-6 Γούνας (περιφέρεια, 1:00)

Βερόνα: Λάζοβιτς, Ντόλτσε, Νταμόντε 2, Αλεσιάνι, Φοντέλι, Ντι Σόμμα 2, Ντράσοβιτς 2, Μπρούνι, Μιράρκι 1, Κασασόλα, Λουόνγκο, Βαλεντίνο, Νικόσια

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Κάκαρης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Μουρίκης 1, Ομπράντοβιτς 1, Μπούσλιε 1, Γαλανόπουλος

Διαβάστε επίσης

Δεν θα μπορούσε να είναι έτοιμος!

Δεν θα μπορούσε να είναι έτοιμος!

Ο Πρωταθλητής Ευρώπης δεν μπόρεσε να κάνει κανονική προετοιμασία. Δεν έχει κολυμβητήριο και αναγκάστηκε να κάνει προπονήσεις σε 25άρες πισίνες.

Χαλάρωμα στην Ιταλία

Χαλάρωμα στην Ιταλία

Οι «ερυθρόλευκοι» έπεσαν στην πισίνα στη Βερόνα, όπου το βράδυ θα δώσουν το πρώτο φετινό ματς στο LEN Champions League.