Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να φτάσουμε στο υψηλό επίπεδο απόδοσης που έχουμε συνηθίσει»

«Να φτάσουμε στο υψηλό επίπεδο απόδοσης που έχουμε συνηθίσει»
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 - 16:22

Για την αναμέτρηση του Σαββάτου (03/11, 19:30) στη Γερμανία κόντρα στο Ανόβερο για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Champions League προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν την Παρασκευή για την πόλη που θα φιλοξενήσει το Final-8 με τον Γιώργο Δερβίση να εξηγεί πώς οι τρεις βαθμοί είναι σημαντικοί.

Με τον διεθνή αμυντικό να αναφέρει αρχικά: «Το Σάββατο δίνουμε το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο Ανόβερο το οποίο διοργανώνει φέτος το Final 8 του Champions League και θέλει μπει στο κόλπο της διεκδίκησής του».

Συνέχισε, τονίζοντας: «Πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών και να πάρουμε τη νίκη εκτός έδρας. Παράλληλα όσο εξελίσσεται η χρονιά που βρίσκεται στο ξεκίνημά της το ζητούμενο είναι να δείχνουμε βελτίωση και να φτάσουμε στο υψηλό επίπεδο απόδοσης που έχουμε συνηθίσει ως ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Κουμάντο στον Πειραιά μόνο ο Θρύλος!

Κουμάντο στον Πειραιά μόνο ο Θρύλος!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού «έπνιξε» στην πισίνα του Αλίμου τον Εθνικό παίρνοντας τη νίκη με 15-2 στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.