Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες!

Ξεκίνημα με όνειρα και φιλοδοξίες!
Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2018 - 08:35

Από το κολυμβητήριο του Αλίμου με αντίπαλο τον Εθνικό ξεκινάει την απόψε, Τετάρτη βράδυ (21:15) η διαδρομή της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, με στόχο την κατάκτηση του έκτου σερί πρωταθλήματος και δέκατου συνολικά.

Οι «ερυθρόλευκες» του Χάρη Παυλίδη θέλουν να εκκινήσουν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στη φετινή σεζόν, η οποία ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες για την διατήρηση των κεκτημένων στην Ελλάδα και την επιστροφή στο Final-4 της Ευρωλίγκας, προκειμένου να διεκδικήσουν τον τέταρτο ευρωπαϊκό τίτλο!

Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία των νταμπλούχων ολοκληρώθηκε την Τρίτη χωρίς απρόοπτα, με τον κόουτς Παυλίδη να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες του. Φυσικά, εκτός πλάνων του τεχνικού του Θρύλου είναι η Χάνα Μπάκλινγκ, η οποία δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Εθνικό απαρτίζεται από τις Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου, Κίσα Γκόφερς, Μόνικα Έγκενς, Σταυρούλα Δουρέκα, Δήμητρα Παπαναστασίου και Ελένη Κανετίδου.

Διαβάστε επίσης

Κουμάντο στον Πειραιά μόνο ο Θρύλος!

Κουμάντο στον Πειραιά μόνο ο Θρύλος!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού «έπνιξε» στην πισίνα του Αλίμου τον Εθνικό παίρνοντας τη νίκη με 15-2 στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.