Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά»

«Νίκη που θα μας βοηθήσει ψυχολογικά»
Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 - 18:14

Μεγάλη νίκη με 8-7 πήρε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κόντρα στη Βουλιαγμένη για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», Χάρης Παυλίδης, στις δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η νίκη των Πειραιωτών θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα.

Ωστόσο, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα έπρεπε οι παίκτριές του να έχουν «καθαρίσει» από πιο νωρίς την υπόθεση νίκη, ενώ τέλος επισήμανε ότι η ομάδα χρειάζεται βελτίωση στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαμε πολύ καλό ρυθμό, είχαμε ευκαιρία να βάλουμε πολλά γκολ και χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες, χάσαμε πέναλτι, κάποια γκολ που δεν χάνονται αλλά εμείς φταίμε για ότι έγινε. Έπρεπε το παιχνίδι να έχει καθαρίσει πολύ νωρίτερα, τον λιγότερο παίκτη που παίξαμε ήταν πολύ κακό και τους δώσαμε το δικαίωμα να είναι στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Για μένα είναι μια νίκη που μόνο ψυχολογικά μπορεί να βοηθήσει τις παίκτριες. Θέλουμε βελτίωση, δείχνουμε ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά όταν βρίσκουμε ρυθμό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά καθώς είμαστε ακόμα στην αρχή της σεζόν και όλα κρίνονται στο τέλος»

Διαβάστε επίσης

«Το σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη»

«Το σημαντικό ότι πήραμε τη νίκη»

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κρατάει τη νίκη, η οποία θα δώσει και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, όπως τόνισε και η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Τη «βούλιαξε»!

Τη «βούλιαξε»!

Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του Ολυμπιακού, 8-7 τον ΝΟΒ στο Παπαστράτειο, με γκολ της Ασημάκη 2,8'' πριν το φινάλε.