Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πάνοπλος για το ιστορικό ρεκόρ!

Πάνοπλος για το ιστορικό ρεκόρ!
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 - 19:49

Μετά τη νίκη κόντρα στη Γιαντράν στο Παπαστράτειο, για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του LEN Τσάμπιονς Λιγκ, οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας πόλο του Θρύλου στρέφονται στο πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης αντιμετωπίζουν το Σάββατο (12/01) το μεσημέρι (14:00, ΕΡΤ2) τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Δημοτικό κολυμβητήριο στο Γουδή, για την 12η αγωνιστική της Α1, με την οποία ανοίγει ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα.

Ο Θρύλος είναι πάνοπλος για την αναμέτρηση, στην οποία θα επιδιώξει να φτάσει σε ένα διαδοχικό ρεκόρ. Αυτό των 150 διαδοχικών νικών στο πρωτάθλημα! Με το ρεκόρ να είναι στο 149-0.

Όσον αφορά την αποστολή των Πειραιωτών για τον αγώνα, την αποτελούν οι Γιόζιπ Πάβιτς, Μανώλης Μυλωνάκης, Δημήτρης Σκουμπάκης, Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Κάκαρης, Αλέξανδρος Γούνας, Στέλιος Αργυρόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Πάουλο Ομπράντοβιτς, Στέφανος Γαλανόπουλος, Αριστείδης Χαλυβόπουλος και Άντρο Μπούσλιε.

Διαβάστε επίσης

Πρεμιέρα από τον Λαιμό

Πρεμιέρα από τον Λαιμό

Πρώτο ματς το 2019 για τις κοπέλες του Ολυμπιακού, στην έδρα της Βουλιαγμένης, στην εκκίνηση για τη 2η φάση (12/01, 16:00).