Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επιστρέφουν οι διεθνείς

Επιστρέφουν οι διεθνείς
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 18:53

Στις προπονήσεις της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού αναμένεται να ενσωματωθούν την Πέμπτη (17/01) οι διεθνείς παίκτριες της ομάδας.

Οι «ερυθρόλευκες» θα πιάσουν αμέσως δουλειά ενόψει της αναμέτρησης με την Βουλιαγμένη, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/01) στις 16:00 στο Παπαστράτειο.

Ο Θρύλος θέλει να φτάσει σε ακόμη μία νίκη κόντρα στη Βουλιαγμένη, δείχνοντας ξανά την απόλυτη κυριαρχία του στην Ελλάδα. Οι προπονήσεις της ομάδας αυτή τη στιγμή γίνονται χωρίς τις 7 διεθνείς Ελληνίδες της ομάδας, ωστόσο, από αύριο όλες θα είναι στη διάθεση του Χάρη Παυλίδη.

Πιο συγκεκριμένα, οι Αλεξάνδρα Ασημάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου και Ιωάννα Σταματοπούλου, βρίσκονται στη Ρωσία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, από όπου θα αναχωρήσουν το βράδυ της Τετάρτης (16/01) και από την Πέμπτη (17/01) θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία των πρωταθλητριών για το παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη.

Διαβάστε επίσης

Έμαθε αντιπάλους η ακαδημία πόλο!

Έμαθε αντιπάλους η ακαδημία πόλο!

Τα «εμπόδια» που θα κληθούν να ξεπεράσουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση των αντίστοιχων πρωταθλημάτων έμαθαν οι ομάδες Παίδων, Νέων Ανδρών και Μίνι Κορασίδων του Ολυμπιακού.