Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόβλημα με Πλευρίτου και Ελευθεριάδου

Πρόβλημα με Πλευρίτου και Ελευθεριάδου
Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 - 18:22

Η αντίστροφη μέτρηση για την φετινή ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού ξεκίνησε. Τα κορίτσια του Θρύλου βρίσκονται στην Ιταλία και συγκεκριμένα, στην Πάντοβα, για την συμμετοχή τους στον τρίτο προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας!

Οι Πειραιώτισσες θα κάνουν πρεμιέρα την Παρασκευή (25/01, 21:00) κόντρα στην ισπανική Ματαρό. Με τον Χάρη Παυλίδη να μην υπολογίζει στις Ελευθερία Πλευρίτου και Νικόλ Ελευθεριάδου, που ταλαιπωρούνται από μικροπροβλήματα τραυματισμών.

Υπενθυμίζεται ότι την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι Ελευθερία Πλευρίτου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Μόνικα Έγκενς, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Άλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Κίσα Γκόφερς, Βάσω Πλευρίτου, Χριστίνα Τσουκαλά, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου και Χάνα Μπάκλινγκ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Παρασκευή (25/01)

19:00 Πάντοβα-Χάντι Μανσίσκ

21:00 Ματαρό-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάββατο (26/01)

18:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Χάντι Μανσίσκ

20:00 Πάντοβα-Ματαρό

Κυριακή (27/01)

11:00 Χάντι Μανσίσκ-Ματαρό

13:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Πάντοβα

Διαβάστε επίσης

«Πρώτη θέση και πρόκριση»

«Πρώτη θέση και πρόκριση»

Οι δηλώσεις του Χάρη Παυλίδη με αφορμή την έναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

«Να δουλέψουμε σκληρά»

«Να δουλέψουμε σκληρά»

«Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς μετά την ήττα της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού από την Γιουγκ στην Κροατία, για το LEN Τσάμπιονς Λιγκ.