Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η άμυνα μας έδινε αυτοπεποίθηση»

«Η άμυνα μας έδινε αυτοπεποίθηση»
Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019 - 00:39

Στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στη νίκη (12-5) κόντρα στην Ματαρό στην Ιταλία, για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου προκριματικού ομίλου στην Ευρωλίγκα, στάθηκε ο Χάρης Παυλίδης σε δηλώσεις του. Με τον κόουτς του Θρύλου να τονίζει χαρακτηριστικά:

«Είχαμε το άγχος της πρεμιέρας στην αρχή, αλλά παίξαμε πολύ καλά, ειδικά στην άμυνα. Ήμασταν από την αρχή μπροστά και η άμυνα μας μας έδινε όλο και περισσότερη αυτοπεποίθηση. Ουσιαστικά, είχαμε εξασφαλίσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να είχαμε ανεβάσει ακόμα περισσότερο ταχύτητα αλλά αυτό που μας ένοιαζε ήταν να κερδίσουμε σε αυτό το πρώτο παιχνίδι. Προσέξαμε την άμυνα μας, πήραμε και μια καλή διαφορά και τώρα θα συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι, ώστε να έρθουμε ακόμα πιο κοντά στην πρωτιά του ομίλου».

Διαβάστε επίσης

«Είμαστε Ολυμπιακός, στόχος μόνο η πρωτιά»

«Είμαστε Ολυμπιακός, στόχος μόνο η πρωτιά»

Τι δήλωσε η Αλεξάνδρα Ασημάκη, μετά τη νίκη (12-5) της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού κόντρα στην Ματαρό στην Ιταλία, για την πρώτη αγωνιστική του τρίτου προκριματικού ομίλου στην Ευρωλίγκα.

Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Ματαρό!

Επίδειξη δύναμης κόντρα στη Ματαρό!

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα κόντρα στις Ισπανίδες επικρατώντας με 12-5 και ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον προκριματικό όμιλο της Ευρωλίγκας.