Ντουντούκα
Κυνηγάμε όλους τους στόχους μας!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Η διαιτησία ήταν εχθρική»

«Η διαιτησία ήταν εχθρική»
Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2019 - 01:59

Χαρούμενη για την πρόκριση της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας δήλωσε η Άλκηστη Αβραμίδου. Μετά την ισοπαλία (9-9) του Θρύλου με την Πάντοβα, η πολύπειρη περιφερειακή δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ο πρώτος στόχος μας επετεύχθη. Κρατάμε την πρωτιά και την πρόκριση. Είμαστε στις οκτώ καλύτερες ομάδες της Ευρώπης! Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό. Εμείς παίξαμε καλά και κοντρολάραμε τον αγώνα παρόλο που η διαιτησία ήταν εχθρική και το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη αλλά αυτό που κρατάμε είναι η πρωτιά και η πρόκριση.

Τώρα, έχουμε χρόνο να διορθώσουμε τα όποια λάθη μας και να δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας στην επόμενη φάση. Η Σεντ Αντρέου είναι μια ισπανική ομάδα, τη Βουλιαγμένη την ξέρουμε και μας ξέρει καλά και η Οριζόντε είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία, που ήταν και πέρυσι στο Φάιναλ-4. Θα περιμένουμε να μάθουμε ποιον θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και θα δουλέψουμε ώστε να επιστρέψουμε στο Φάιναλ-4 της Ευρωλίγκας».

Διαβάστε επίσης

«Μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει»

«Μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει»

Τι δήλωσε ο Χάρης Παυλίδης, μετά την ισοπαλία της ομάδας πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού με την Πάντοβα στην Ιταλία, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική του τρίτου προκριματικού ομίλου στην Ευρωλίγκα.