Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα γύριζα μόνο για τον Ολυμπιακό»

«Θα γύριζα μόνο για τον Ολυμπιακό»
Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2019 - 13:38

Βρέθηκε μια... ανάσα από το LEN Champions League με τον Ολυμπιακό, το 2016 στη Βουδαπέστη. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος, στη συνέχεια, αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό. Πρώτα στην Ιταλία και μετά στην Ουγγαρία. Εκεί αγωνίζεται τώρα, με τη φανέλα της Έγκερ.

Το μεσημέρι του Σαββάτου μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή «GOAL χωρίς σύνορα». Λογικό ήταν να ερωτηθεί εάν σκέφτεται τον επαναπατρισμό. Με την απάντησή του να είναι απλή και ξεκάθαρη. Εάν το έκανε, θα ήταν μόνο για τον Θρύλο.

Λέγοντας ότι «Μόνο για τον Ολυμπιακό θα μπορούσα να γυρίσω στην Ελλάδα. Είναι η μοναδική ομάδα που καλύπτει τις φιλοδοξίες μου. Είναι μια ομάδα που διεκδικεί κάθε χρόνο το Champions League. Κι αυτό θα ήταν ο κίνητρο, εάν έπαιρνα την απόφαση να γυρίσω και να αγωνιστώ στη χώρα μας».

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Χίος 25-3 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Χίος 25-3 (Τελικό)

Το ΝΟ Χίου υποδέχεται (15:00) στο Παπαστράτειο η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, για τη 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Εκτός ο Μπούσλιε

Εκτός ο Μπούσλιε

Τον Κροάτη αμυντικό άφησε εκτός από το ματς με την Χίο ο Θοδωρής Βλάχος.

Ώρα για δοκιμές ενόψει Γιαντράν!

Ώρα για δοκιμές ενόψει Γιαντράν!

Το ΝΟ Χίου υποδέχεται σήμερα, Σάββατο (23/2, 15:00) στο Παπαστράτειο η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, για τη 17η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.