Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με τον κόσμο του για τη νίκη!

Με τον κόσμο του για τη νίκη!
Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019 - 08:20

Με έξτρα «όπλο» τον κόσμο της, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα, Σάββατο (16/3, live στις 16:00 στο gavros.gr/EPT SPORTS HD) την Ζόλνοκ στο Παπαστράτειο, για τη 10η αγωνιστική του LEN Champions League.

Κρίσιμο ματς, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πρόκριση των Πειραιωτών στο Final-8 του θεσμού. Και αυτό, διότι οι «ερυθρόλευκοι» ισοβαθμούν με 15 βαθμούς με τους Ούγγρους στην τρίτη θέση του δεύτερου ομίλου.

Ο Θρύλος περιμένει από τους οπαδούς του να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του κολυμβητηρίου, προκειμένου να τον «σπρώξουν» σε μια σπουδαία νίκη επί της προηγούμενης Πρωταθλήτριας Ευρώπης! «Μάχη», λοιπόν, μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων ομάδων του ευρωπαϊκού πόλο.

Υπενθυμίζουμε, ότι στο σημερινό ματς ισχύει κανονικά το δικαίωμα της ελεύθερης εισόδου στο Παπαστράτειο για τα ενεργά Μέλη, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους και Κάρτας Junior.

Διαβάστε επίσης

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ζόλνοκ 11-10 (Τελικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ζόλνοκ 11-10 (Τελικό)

Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού υποδέχεται σήμερα, Σάββατο (16/3, live στις 16:00 στο gavros.gr/EPT SPORTS HD) την Ζόλνοκ στο Παπαστράτειο, για τη 10η αγωνιστική του LEN Champions League.

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας!»

«Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας!»

Κάλεσμα στους ΓΑΥΡΟΥΣ να γεμίσουν το Παπαστράτειο στο Σαββατιάτικο (16/3) ματς του Ολυμπιακού με την Ζόλνοκ, απηύθυνε ο Γιάννης Φουντούλης σε δηλώσεις του…