Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης» (vid)

«Ο Ολυμπιακός ανήκει στην ελίτ της Ευρώπης» (vid)
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 - 16:19
Αρθρογράφος: Γιώργος Ουσταμανωλάκης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Με αρκετά χαμόγελα και μεγάλη αισιοδοξία για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου, ξεκίνησε το ταξίδι της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού για την Ισπανία. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκες» ρίχνονται στη μάχη της LEN Euroleague, στο Final-4 της διοργάνωσης.

Λίγο πριν την επιβίβαση της ομάδας στο πούλμαν με προορισμό το «Ελ. Βενιζέλος», η Ελευθερία Πλευρίτου μίλησε στο gavros.gr και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση κόντρα στη Βουλιαγμένη στο πρώτο ημιτελικό αλλά και στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην ευρωπαϊκή ελίτ.

Πηγαίνετε στην Ισπανία για τα ματς της LEN Euroleague, όπου στον ημιτελικό αντιμετωπίζει την Βουλιαγμένη. Πόσο διαφορετικό είναι από τα ματς του πρωταθλήματος;

«Ήρθε επιτέλους η μέρα που φεύγουμε για το Final-4. Παίζουμε για 8η φορά φέτος με τη Βουλιαγμένη. Αυτή τη φορά στην Ευρώπη, που είναι ο μεγάλος στόχος μας για φέτος. Ξαναγυρίσαμε στην Euroleague.

Παίζουμε με μια ομάδα που την ξέρουμε και μας ξέρει, αλλά είναι τελείως διαφορετικό γιατί με αυτή τη νίκη που ελπίζουμε να έρθει προκρινόμαστε στον μεγάλο τελικό. Όπου πιστεύω ότι η ομάδα μας ανήκει εκεί. Πέρσι είχαμε κάνει μια διακοπή, σε εισαγωγικά και τώρα έχουμε ξαναγυρίσει στην ελίτ της Ευρώπης».

Πόσο έτοιμες είστε ψυχολογικά για αυτά τα ματς;

«Είμαστε πανέτοιμες. Και ψυχολογικά, και σωματικά και όλα. Περιμένουμε πως και πως να έρθει η μέρα εδώ και μέρες το περιμένουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο γιατί η ομάδα το αξίζει».

Διαβάστε επίσης