Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μια ζωή προκλητική η Καμμένου!

Μια ζωή προκλητική η Καμμένου!
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2019 - 13:57

Μια ακόμα ήττα από τον Ολυμπιακό για τη Βουλιαγμένη με την Αλεξία Καμμένου στον πάγκο της. Η προπονήτρια της Βουλιαγμένης δεν άντεξε τη νέα ήττα από τον Θρύλο. Αυτή στον ημιτελικό του Final-4 της LEN Euroleague που διεξάγεται στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας. Και θέλησε να δημιουργήσει θέμα μετά το φινάλε του ημιτελικού. Προκαλώντας ένταση όπως συνήθως. Κάτι που συνηθίζει στα ματς με τον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά στο στόχαστρό της ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού δεν την άφησαν να κάνει το... σόου της. Και την σταμάτησαν. Η ίδια έλεγε πώς ήθελε να χαιρετήσει τις παίκτριες του Ολυμπιακού για τη νίκη-πρόκριση στον τελικό, αλλά όπως φάνηκε και από την τηλεοπτική μετάδοση θέλησε να πει τα δικά της, στην Ασημάκη, αμέσως μετά το φινάλε του ημιτελικού.

Ένα πράγμα δεν αλλάζει... Μια ακόμα ήττα για την Αλεξία Καμμένου με την ίδια ξανά αρνητικό πρωταγωνιστή. Μόνο που τώρα τη συμπεριφορά της δεν την έχουν δει μόνο οι Έλληνες φίλαθλοι, αλλά και σε όλη την Ευρώπη! Και η εικόνα «μιλά» από μόνη της...

Διαβάστε επίσης

Τη «βούλιαξε» ξανά και τώρα ευρωπαϊκό!

Τη «βούλιαξε» ξανά και τώρα ευρωπαϊκό!

Οι κοπέλες του Ολυμπιακού συνέχισαν την παράδοση στην Ευρώπη. Νίκησαν ξανά τη Βουλιαγμένη, 8-7 στον ημιτελικό στο Σαμπαντέλ και το Σάββατο (14:15) πάνε για να σηκώσουν την LEN Euroleague.