Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κλειδί» το καλό ξεκίνημα

«Κλειδί» το καλό ξεκίνημα
Πέμπτη, 16 Μαΐου 2019 - 12:57

Ο πέμπτος τελικός της Α1 πόλο Γυναικών διεξάγεται το απόγευμα στο Παπαστράτειο. Εκεί όπου οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να συνεχίσουν την ανατροπή, να σημειώσουν την τρίτη τους νίκη στη σειρά και να κατακτήσουν το 6ο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Μετά τον τρίτο τελικό και το σκορ στο 2-1 για τον ΝΟΒ, έβγαλαν αντίδραση και θέλουν να κάνουν το ίδιο και απόψε.

Αλλά θα χρειαστεί από την αρχή να βάλεις τις βάσεις για να πάρει το ματς από νωρίς. Κι αυτό θα είναι το «κλειδί» για τον πέμπτο τελικό. Να επιβάλλουν τα κορίτσια του Ολυμπιακού το ρυθμό τους και να κάνουν από την αρχή αυτά που πρέπει. Κυρίως να μην βρεθούν να «κυνηγούν» στο σκορ όπως έγινε στις τρεις πρώτους τελικούς.

Με την ώθηση από τον κόσμο οι κοπέλες του Ολυμπιακού μπορούν να κάνουν αυτό που πρέπει, να φτάσουν στη νίκη τίτλου, του έκτου συνεχόμενου πρωταθλήματος για τον Θρύλο.

Διαβάστε επίσης

Όλα έτοιμα στο Παπαστράτειο! (pics)

Όλα έτοιμα στο Παπαστράτειο! (pics)

Την Βουλιαγμένη υποδέχεται σε λίγη ώρα (16/5, 19:30) στο κολυμβητήριο του Πειραιά η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, για τον πέμπτο τελικό της Α1...

Το Παπαστράτειο ξανά τρελοκομείο!

Το Παπαστράτειο ξανά τρελοκομείο!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν απόψε στο κολυμβητήριο του Πειραιά και τα κορίτσια του Θρύλου ποντάρουν στον παίκτη παραπάνω για να κατακτήσουν το 6ο σερί πρωτάθλημα.

Με τον κόσμο του για το 6ο σερί!

Με τον κόσμο του για το 6ο σερί!

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο στον τελευταίο τελικό της Α1 και με νίκη σηκώνει ξανά την κούπα. Live στις 19:30 στο gavros.gr/ΕΡΤSportsHD.