Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Η διοίκηση είναι το μυστικό των τίτλων»

«Η διοίκηση είναι το μυστικό των τίτλων»
Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019 - 21:31

Στον Γιόζιπ Πάβιτς αφιέρωσε ο Θοδωρής Βλάχος το πρωτάθλημα που κατέκτησε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού. Και αυτό, διότι ήταν το τελευταίο του σπουδαίου Κροάτη γκολκίπερ.

Στις δηλώσεις που παραχώρησε, μάλιστα, ο κόουτς του Θρύλου τόνισε ότι το μυστικό των επιτυχιών του Ερασιτέχνη είναι η διοίκηση του! Ενώ παράλληλα, έδωσε το σύνθημα για την κατάκτηση του δεύτερου σερί Ευρωπαϊκού.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής των Πειραιωτών δήλωσε:

«Ήταν τελικοί που τους ευχαριστήθηκε ο κόσμος ιδιαίτερα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Αυτό που μένει είναι το πρωτάθλημα. Είμαστε Πρωταθλητές, εν ενεργεία Πρωταθλητές Ευρώπης και είναι κάτι για το οποίο αισθανόμαστε χαρούμενοι. Έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του Ευρωπαϊκού.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Το ξέρω ότι είναι δύσκολο να βρουν κίνητρο όταν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας! Έχουν διαφορά οι δύο ομάδες! Αυτό μπορεί να μην φάνηκε στους δύο πρώτους τελικούς, αλλά στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε ποιος είναι ο Ολυμπιακός!

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση. Από το 2011 που έχει αναλάβει ο κ. Κουντούρης οι συνθήκες που μας παρέχει η διοίκηση είναι το μυστικό για τους τίτλους!

Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον Γιόσιπ Πάβιτς! Είναι το τελευταίο του παιχνίδι στην Ελλάδα. Από τη μέρα που ήρθε, έδωσε μία χρυσόσκονη στην ομάδα μας και τον ευχαριστώ πολύ!

Όσον αφορά στο Final-8, είμαστε υγιείς σωματικά και ψυχολογικά είμαστε καλά. Πάμε να παίξουμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Θα δώσουμε τα πάντα και θα δούμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Διαβάστε επίσης

«Συνεχίστε να γράφετε ιστορία, θα σας καμαρώνουμε σε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο» (pic)

«Συνεχίστε να γράφετε ιστορία, θα σας καμαρώνουμε σε ένα σύγχρονο κολυμβητήριο» (pic)

Το συγχαρητήριο μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και η υπόσχεσή του για τη δημιουργία ενός σύγχρονου κολυμβητηρίου με δικά του έξοδα.

«Κράτος είναι ο Ολυμπιακός…»

«Κράτος είναι ο Ολυμπιακός…»

Ο κόσμος του Θρύλου έστειλε το μήνυμά του και από το κολυμβητήριο του Λαιμού, όπου έδωσε το «παρών» στηρίζοντας την ανδρική ομάδα πόλο των Πειραιωτών.