Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Πάβιτς θα πει «αντίο» μόνο ως Πρωταθλητής Ευρώπης!

Ο Πάβιτς θα πει «αντίο» μόνο ως Πρωταθλητής Ευρώπης!
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 00:12

Τα είχε πάρει… όλα στην φανταστική του καριέρα, σε εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Του έλειπε μόνο η κούπα του LEN Champions League. Και την κατέκτησε πέρσι, τέτοια εποχή, στην Γένοβα! Το Σάββατο (8/6, 21:30) έχει την ευκαιρία να «κρεμάσει» το σκουφάκι του με ένα ακόμη ευρωπαϊκό. Το δεύτερο σερί…

Ο λόγος για τον Γιόζιπ Πάβιτς! Αυτόν τον ΘΡΥΛΟ του αθλήματος! Τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά τον τελικό του Final-8 του LEN Champions League θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο στόχος του είναι ένας, μόνο το ευρωπαϊκό. Δεν σκέφτεται τίποτε άλλο! Δεν σταματά χωρίς την κούπα.

Είναι αποφασισμένος ο αρχηγός του Θρύλου! Το απέδειξε τόσο την Παρασκευή (7/6) κόντρα στην Προ Ρέκο, όσο και την Πέμπτη (6/6) απέναντι στην Μπρέσια, κατεβάζοντας… ρολά στην «ερυθρόλευκη» εστία!

Ο μεγάλος Πάβιτς δεν θα πει «αντίο» χωρίς το ευρωπαϊκό! Και οι πολίστες του Ολυμπιακού θα παίξουν και για αυτόν. Το δήλωσε και ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος τόνισε: «Πρέπει να αποχαιρετήσουμε ένα θρύλο του αθλήματος όπως πρέπει».

Ο θρύλος Πάβιτς πρέπει να «κρεμάσει» το σκουφάκι του όπως του αξίζει. Νικητής και Πρωταθλητής Ευρώπης…

Διαβάστε επίσης

Φέρτε του την Φερεντσβάρος!

Φέρτε του την Φερεντσβάρος!

Ο τελικός του LEN Super Cup σε… επανάληψη! Η ουγγρική ομάδα θα είναι η αντίπαλος της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στον τελικό του Final-8 του LEN Champions League, στο Ανόβερο…

ΗΔΟΝΗ! (pics)

ΗΔΟΝΗ! (pics)

Οι παίκτες της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού πανηγύρισαν έξαλλα μαζί με τον φανταστικό τους κόσμο την τεράστια πρόκριση στον τελικό του LEN Champions League.