Ντουντούκα
Ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία! ΘΡΥΛΟΣ!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Χωρίς τη βοήθεια του Μαρινάκη, δεν θα ζούσαμε αυτήν τη μεγάλη στιγμή»

«Χωρίς τη βοήθεια του Μαρινάκη, δεν θα ζούσαμε αυτήν τη μεγάλη στιγμή»
Σάββατο, 8 Ιουνίου 2019 - 12:58

Η Θύρα 7 Αγίων Αναργύρων έστειλε το δικό της μήνυμα μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του LEN Champions League.

Σε αυτό αναφέρεται σε όλους όσους δεν έχουν δώσει μέχρι τώρα έκταση για να χτιστεί γήπεδο για την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, στη βοήθεια που έχει και αυτό το τμήμα από τον ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ δίνουν και την ευχή τους για τον σημερινό μεγάλο τελικό.

«Δεν κερδίσαμε μόνο την Προ Ρέκο... Κερδίσαμε όλους αυτούς τους αλητήριους που μας πολεμούν χρόνια τώρα... όλους αυτούς που δεν μας παραχωρούν έκταση να χτίσουμε με δικά μας χρήματα κολυμβητήριο... όλους αυτούς που έπρεπε να φάνε πουστριλίκια για να μεταδώσουν τον ημιτελικό... όλους αυτούς που ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ 10 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.... όλους αυτούς που μόνο κριτική ξέρουν να ασκούν χωρίς να κοιτάνε ότι είναι εμπαθείς και άσχετοι.... Και τι να γίνει; Ας στεναχωρηθούν κάποιοι...

Χωρίς την βοήθεια του Μαρινάκη δεν θα ζούσαμε αυτή την μεγάλη στιγμή.... ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 2ο ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ», αναφέρουν χαρακτηριστικά στο ποστάρισμα.

Διαβάστε επίσης

Θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει!

Θα δώσει ό,τι έχει και δεν έχει!

Ο Θοδωρής Βλάχος και οι παίκτες του είναι πανέτοιμοι για τον μεγάλο τελικό κόντρα στη Φερεντσβάρος και θέλουν να γράψουν ξανά ιστορία ανεβαίνοντας για δεύτερη σερί χρονιά στην κορυφή της Ευρώπης.