Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα επιδιώξουμε την καλύτερη θέση από εδώ και πέρα...»

«Θα επιδιώξουμε την καλύτερη θέση από εδώ και πέρα...»
Τετάρτη, 24 Ιουλίου 2019 - 01:22

Η εθνική πόλο των Γυναικών δεν τα κατάφερε κόντρα στις ΗΠΑ και έτσι θα αγωνιστεί κόντρα στην Αυστραλία για τις θέσεις 5-8 του παγκοσμίου πρωταθλήματος υγρού στίβου της Γκουανγκζού.

Η πολίστρια του Ολυμπιακού, Νικόλ Ελευθεριάδου σε δηλώσεις της στάθηκε στο γεγονός ότι πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί, ενώ φυσικά μίλησε και για την βαριά ήττα από την Αμερική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Γνωρίζαμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια παγκόσμια δύναμη. Είχαμε στην αρχή στο μυαλό μας ένα πλάνο να μην δεχθούμε πολλά γκολ και στην επίθεση, να είμαστε όσο πιο προσεκτικοί γίνεται. Παλέψαμε, κάναμε ό,τι καλύτερο γινόταν, το τουρνουά έχει ακόμα δρόμο θα επιδιώξουμε από δω και πέρα την καλύτερη θέση και να πάρουμε αυτό που αξίζουμε.

Υπήρχαν σημεία μέσα στον αγώνα που βλέπαμε ότι μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο αλλά νιώθαμε ότι ήταν πολύ δύσκολο γιατί δεχόμασταν πολλά γκολ. Πιστεύω στην άμυνα δεν κάναμε 100% αυτό που είχαμε πει λόγω και της κούρασης. Δυστυχώς 10 γκολ διαφορά είναι πάρα πολλά για μας δεν μας αντιπροσωπεύει αλλά δυστυχώς αυτό έγινε».

Διαβάστε επίσης