Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για την έβδομη διαδοχική πρόκριση στην οκτάδα της Ευρώπης!

Για την έβδομη διαδοχική πρόκριση στην οκτάδα της Ευρώπης!
Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019 - 00:06

Στους αγώνες της LEN Euroleague έχει στρέψει, πλέον, την προσοχή της η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν τις Μεντιτεράνι, Ντουναϊσβάρος και Ματαρό, στους αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο και μαζί με τον κόσμο τους, θέλουν να πανηγυρίσουν μια ακόμα πρόκριση στη φάση των «οκτώ» της διοργάνωσης!

Μάλιστα, σε περίπτωση που αυτή έρθει θα είναι η έβδομη διαδοχική χρονιά που η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού περνάει από την φάση των ομίλων.

Οι «ερυθρόλευκες» είναι από τις πιο πετυχημένες και σταθερές ομάδες της διοργάνωσης, μιας και μετρούν παρουσία σε πέντε τελικούς, έχοντας δύο κατακτήσεις, συν αυτή του LEN Supercup!

Για αυτό και οι κορίτσαροι του Θρύλου χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους, σε αυτά τα δυνατά ματς! Για να κάνουν για άλλη μία χρονιά υπερήφανους τους ΓΑΥΡΟΥΣ. Και, φυσικά, όλη την Ελλάδα και τον ελληνικό αθλητισμό. Με την ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού να είναι... ακούνητη στην ελίτ της Ευρώπης τα τελευταία έξι χρόνια! Χωρίς αμφιβολία...

Διαβάστε επίσης