Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν αρκετά καλή η εμφάνισή μας»

«Ήταν αρκετά καλή η εμφάνισή μας»
Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2019 - 22:32

Μια σημαντική νίκη όσον αφορά την πρόκριση στην 8άδα της LEN Euroleague πήρε η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν της Ντουναϊσβάρος με 10-8 και πλέον θέλουν το θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Κυριακής (1/12, 12:15) κόντρα στην Ματαρό.

Μετά το τέλος του ματς με τις Ουγγαρέζες ο Χάρης Παυλίδης στις δηλώσεις του τόνισε ότι έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτριών του.

Αναλυτικά:

«Σήμερα ήταν αρκετά καλή η εμφάνισή μας. Διορθώσαμε την άμυνά μας και ειδικά το λιγότερο στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που θα δείτε ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Πέρσι είχε κερδίσει το Σούπερ Καπ μέσα στη Ρωσία και στον προηγούμενο γύρο είχε κερδίσει 14-7 την Κίρισι. Θέλουμε να κερδίσουμε και αύριο για να βγούμε πρώτοι στον όμιλό μας και μετά θα δούμε. Οι μικροτραυματισμοί που είχαμε, έχουν ξεπεραστεί και συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στην 8άδα!

«Αγκαλιά» με την πρόκριση στην 8άδα!

Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού την Κυριακή (1/11, 12:15) θέλει να σφραγίσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση της LEN Euroleague εκμεταλλευόμενη τον παράγοντα της έδρας.