Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Παυλίδης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος…»

Παυλίδης: «Δεν είμαι ευχαριστημένος…»
Κυριακή, 25 Οκτωβρίου 2020 - 00:02

Ο Ολυμπιακός νίκησε στον Λαιμό τη Βουλιαγμένη, στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής, για την Α1 πόλο Γυναικών. Ο Χάρης Παυλίδης, ωστόσο, τόνισε πως δεν είναι ικανοποιημένος, ακόμη, από την εικόνα της ομάδας του. Κάτι που είναι λογικό.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δήλωσε μετά τη αναμέτρηση με τη Βουλιαγμένη τα εξής: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα και είναι φυσιολογικό αφού δεν έχουμε δουλέψει πάρα πολύ λόγω των συνθηκών. Αυτό που δεν έχει αντιληφθεί πολύς κόσμος, είναι ότι λείπουν βασικές παίκτριες από την περσινή ομάδα, όπως η Κρίστμας και η Ασημάκη.

Ειδικά η απώλεια της Ασημάκη δεν μετριέται μόνο σε νούμερα. Πρέπει να βρεθεί κάποιος να αναλάβει αυτό το φορτίο που δεν είναι τόσο εύκολο. Για αυτό στα δυο πρώτα οκτάλεπτα η ομάδα ήταν νωθρή. Στη συνέχεια όταν άρχισαν να παίρνουν πρωτοβουλίες οι αθλήτριες με εμπειρίες τότε έγιναν όλα πιο εύκολα.

Το σκορ θεωρώ ότι είναι πλασματικό οι ομάδες είναι πιο κοντά. Πιστεύω ότι η ομαδική προσπάθεια του Ολυμπιακού θα είναι αυτή που θα του δώσει τις νίκες στο μέλλον και ότι θα έχουμε ένα πολύ ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης