Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ισόπαλο και το δεύτερο οκτάλεπτο, στο 4-4 το σκορ στη Βουδαπέστη!

Ισόπαλο και το δεύτερο οκτάλεπτο, στο 4-4 το σκορ στη Βουδαπέστη!
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 - 13:45

Ο Ολυμπιακός πήρε το πρώτο σπριντ στο δεύτερο οκτάλεπτο και στην πρώτη του επίθεση του έπαιξε με παίκτρια παραπάνω! Έπαιξε σωστά, με υπομονή και ωραίο τελείωμα και η Ελευθερία Πλευρίτου βρήκε γκολ! Έκανε, έτσι το 3 στα 3 στην παίκτρια παραπάνω και πήρε προβάδισμα! Δύο συνεχόμενα δοκάρια, ένα για τον Ολυμπιακό, αλλά και ένα για την Ουίπεστ, με παίκτρια παραπάνω, κράτησαν τον Θρύλο μπροστά στο σκορ! Μπροστά στα δύο τέρματα γίνονταν… ομηρικές μάχες!

Σε τρομερή κατάσταση η Διαμαντοπούλου, η οποίο κρατούσε μακριά τα σουτ των αντιπάλων και έδινε στην ομάδα την ώθηση που χρειαζόταν! Η Ελευθερία Πλευρίτου έκανε βιαστική επίθεση, με παίκτρια παραπάνω για τον Ολυμπιακό και έχασε την ευκαιρία να σκοράρει. Έμεινε έτσι στο 3 στα 4 ο Θρύλος με παίκτρια παραπάνω… Και με αυτό το λάθος, ήρθε και η ατυχία, αφού η Νάγκι είδε την προσπάθειά της, αμέσως μετά, να κοντράρει στα μπλοκ και να καταλήγει, δυστυχώς στα δίχτυα… Νέο δοκάρι, από τη Μαργαρίτα Πλευρίτου και η Ουίπεστ πήρε… θάρρος, απέναντι στον Θρύλο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα, με 4-3.

Έμεναν 3μιση λεπτά για το ημίχρονο. Ο Ολυμπιακός όφειλε να βρει ξανά την καλή του επιθετική απόδοση και να βρει τα γκολ που του έλειψαν στο δεύτερο οκτάλεπτο! Το έκανε η Μυριοκεφαλικτάκη και ο θρύλος ισοφάρισε σε 4-4, χάνοντας μάλιστα αμέσως μετά, μεγάλη ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ! Ο Ολυμπιακός συνέχισε να παίζει καλή άμυνα και η μπάλα έμενε αρκετά στα χέρια των αντιπάλων του Θρύλου! Δοκάρι από την Κανετίδου και η Μπενέκου δεν κατάφερε να πάρει την επαναφορά, με τον Θρύλο να μένει στο 4-4! Κάκιστο σουτ στην προσπάθεια της Ουίπεστ να μπει μπροστά στο σκορ και ο Θρύλος κρατούσε στην άμυνα. Η 17χρονη Σιούτη έκανε τη δική της προσπάθεια για σουτ, αλλά αστόχησε και η ισοπαλία έμεινε!

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Ουίπεστ 9-8 (Τελικό)

Ολυμπιακός-Ουίπεστ 9-8 (Τελικό)

Ζωντανά από τη Βουδαπέστη, μέσω του One Channel, ο ημιτελικός της LEN Euroleague στο πόλο Γυναικών, ανάμεσα στον Θρύλο και την Ουίπεστ!