Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο 2-2 το πρώτο οκτάλεπτο στη Βουδαπέστη!

Στο 2-2 το πρώτο οκτάλεπτο στη Βουδαπέστη!
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 - 13:27

Ο Ολυμπιακός έκανε μεγάλη προσπάθεια, στο πρώτο οκτάλεπτο, απέναντι στην Ουίπεστ. Οι Ουγγαρέζε έπαιξαν καλά την παίκτρια παραπάνω, ενώ ο Θρύλος ήταν και λίγο άτυχος.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το πρώτο σπριντ. Το πήρε η Ουίπεστ, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε με μία πρώτη καλή άμυνα. Με την αποβολή της Ελευθερίας Πλευρίτου, όμως, η Ουίπεστ έπαιξε με παίκτρια παραπάνω και άνοιξε το σκορ, με την Ριμπάνσκα. Στο 5:56 πριν το φινάλε του πρώτου οκταλέπτου, ο Ολυμπιακός απάντησε, με τη Νικόλ Ελευθεριάδου, στην παίκτρια παραπάνω Πάσα από την Τσουκαλά και σουτ, από τη Νικόλ, για το 1-1!

Καλή άμυνα στην προσπάθεια απάντησης της Ουίπεστ, από πλευράς Ολυμπιακού και το 1-1 έμεινε σταθερό. Πολύ δυνατές μάχες, στο πρώτο οκτάλεπτο, ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Ουγγαρέζες ήθελαν να παίξουν στην κόντρα και ο Ολυμπιακός έψαχνε τον τρόπο για να κρατήσει τον ρυθμό και να κάνει το δικό του παιχνίδι!

Η Βάσω Πλευρίτου έκανε πέναλτι, στο τετ-α-τετ της Κέσελι, το οποίο η Ουίπεστ έκανε γκολ και προηγήθηκε ξανά, με 2-1. Το ματς είχε μέλλον ακόμη, μπροστά του και ο Θρύλος ήθελε να αποφύγει, λάθη όπως αυτό, το οποίο έδωσε ξανά προβάδισμα στις διοργανώτριες. Έχασε ο Θρύλος τη δική του προσπάθεια απάντησης, αφού το μακρινό σουτ δεν είχε στόχο, στο 3λεπτο πριν το τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Στην παίκτρια παραπάνω, η Μυριοκεφαλιτάκη έκανε γκολ την ασίστ που πήρε από τη Βάσω Πλευρίτου και ισοφάρισε σε 2-2. Η Διαμαντοπούλου έκανε τρομερή απόκρουση στη σουτάρα της Κέσελι, από τη γωνία, στο δοκάρι και ο Θρύλος βρήκε γκολ, αλλά σφυρίχτηκε επιθετικό στη Μυριοκεφαλιτάκη! Το δοκάρι της Ουίπεστ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου οκταλέπτου κράτησε το 2-2 και ο Ολυμπιακός συνέχισε την προσπάθειά του, να πάρει προβάδισμα. Δεν το βρήκε και έτσι έμεινε η ισοπαλία.

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Ουίπεστ 9-8 (Τελικό)

Ολυμπιακός-Ουίπεστ 9-8 (Τελικό)

Ζωντανά από τη Βουδαπέστη, μέσω του One Channel, ο ημιτελικός της LEN Euroleague στο πόλο Γυναικών, ανάμεσα στον Θρύλο και την Ουίπεστ!