Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι ματσάρα! Θα μπορούσε άνετα να είναι ο τελικός!

Τι ματσάρα! Θα μπορούσε άνετα να είναι ο τελικός!
Παρασκευή, 30 Απριλίου 2021 - 14:00

Με μεγάλο όπλο του την άμυνα, ο Ολυμπιακός μπήκε και στο τρίτο οκτάλεπτο. Σαν σε… ρεπετισιόν της έναρξης του ματς, η Ουίπεστ πήρε το πρώτο σπριντ, αλλά έχασε την επίθεσή της, όπως και ο Θρύλος, όμως, που καθυστέρησε να εκτελέσει. Αποβολή της Κέσελι στο 6:22 και ο Θρύλος, που κέρδισε το πέναλτι είδε και μία εξαιρετική παίκτρια της Ουίπεστ να φεύγει, με 3 αποβολές, από το παιχνίδι! Γκολ και 5-4 για τον Θρύλο! Τρομερό μπλοκ της Νικόλ Ελευθεριάδου, στην παίκτρια παραπάνω της Ουίπεστ και το προβάδισμα έμεινε σε χέρια ερυθρόλευκα! Νέα ατυχία, για τον Ολυμπιακό, με δοκάρι, γεγονός που δεν έδωσε άνεση δύο γκολ, για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη, η οποία όμως έδειχνε να το ελέγχει αρκετά το έργο…

Η Φάραγκο, με ένα ομολογουμένως τρομερό σουτ, έφερε ξανά το ματς στα ίσια και έκανε το 5-5. Το ματς θα μπορούσε να είναι τελικός… Κορυφαίο επίπεδο πόλο και από τις δύο ομάδες! Έμεναν 4μιση λεπτά και ο Θρύλος δεν έχε καταθέσει τα όπλα! Μπήκε μπροστά στο σκορ με τρομερό σουτ της Άλκηστης Αβραμίδου, από το «3». Έχασε την παίκτρια παραπάνω ο Ολυμπιακός, που είχε πλέον 50% σε αποτελεσματικότητα, με 3 στα 6. Η Ουίπεστ δεν δέχθηκε το γκολ εκεί και προσπάθησε να απαντήσει.

Δοκάρι για τη Νάγκι στο 3:00, αλλά αμέσως γκολ, από την Τέλεκ, για το 6-6. Τρομερό παιχνίδι! Είπαμε, θα μπορούσε να είναι και ο τελικός, σε αυτό το επίπεδο… Ο Ολυμπιακός, με τόσες δυσκολίες, ήταν εκεί, πάλευε το ματς και είχε και προβάδισμα, μέχρι να ισοφαριστεί! Χλιαρό το σουτ της Μαργαρίτας Πλευρίτου, σταμάτησε στα μπλοκ και το 6-6 έμεινε στον πίνακα του σκορ.

Το προβάδισμα για τις διοργανώτριες ήρθε με την Άνταλα, στο 2λεπτο πριν το φινάλε του οκταλέπτου… Δοκάρι και γκολ, νέα ατυχία, αλλά στην παίκτρια παραπάνω… Και ενώ οι Ουγγαρέζες πήγαν για προβάδισμα 2 γκολ, η Αβραμίδου κέρδισε επιθετικό… 1μιση λεπτό έμενε, για το τέλος του οκταλέπτου… Ο Χάρης Παυλίδης είδε την Μπενέκου να αποβάλλεται και διαμαρτυρήθηκε, παίρνοντας κίτρινη κάρτα… Ο Θρύλος άντεξε με παίκτρια παραπάνω!

Αυστηρό φάουλ, σφύριγμα έδρας, στα 30 δευτερόλεπτα, επιθετικό εις βάρος της Μυριοκεφαλιτάκη! Έμεινε το 6-7, αδίκως ενδεχομένως, αφού ο Θρύλος θα μπορούσε να ισοφαρίσει, αν του δινόταν η ευκαιρία…

Διαβάστε επίσης