Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Δεχθήκαμε πολλά γκολ - Περιμένουμε τον κόσμο μας»

«Δεχθήκαμε πολλά γκολ - Περιμένουμε τον κόσμο μας»
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2021 - 00:31

Στο γεγονός ότι δέχτηκε πολλά γκολ ο Ολυμπιακός, στάθηκε ο προπονητής των γυναικών στο πόλο, Χάρης Παυλίδης, μιλώντας μετά τη νίκη επί του Εθνικού:

Χάρης Παυλίδης: «Δεχθήκαμε πολλά γκολ, δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό στην άμυνά μας, να πρεσάρουμε περισσότερο, κάτι που πήγε καλά, ειδικά στην αρχή, αφού στα δύο πρώτα οκτάλεπτα δεχθήκαμε τέσσερα τέρματα. Μετά, έγιναν κάποια προσωπικά λάθη και όταν η άμυνα στηρίζεται σε ένα σύστημα, ένα προσωπικό λάθος την βγάζει εκτός ισορροπίας.

Τα εννιά γκολ που δεχθήκαμε είναι υπερβολικό για εμάς, αλλά προερχόμασταν από μια πολύ σκληρή προετοιμασία, δεν περίμενα η ομάδα να είναι φρέσκια, είχαμε κάποια πολύ καλά σημεία, βάλαμε κάποια πολύ ωραία γκολ από ωραίες συνεργασίες.

Έχουμε νεκρά σημεία, είναι φυσιολογικό, θέλουμε περισσότερη δουλειά σε αυτό τον τομέα, νομίζω πως όλα θα πάνε καλά. Νομίζω, ότι και με την προσθήκη της Τζόρνταν, μόλις μπει στην ομάδα, θα τα πάμε πολύ καλά και τη φετινή σεζόν. Είμαστε γεμάτη ομάδα, με γεμάτο ρόστερ».

Από την πλευρά της η Ελευθερία Πλευρίτου, είπε: «Ήταν το πιο δυνατό ματς ενόψει του ομίλου στην Ευρώπη. Την ομάδα αυτή θα την αντιμετωπίσουμε και στον όμιλο και σίγουρα, θα είναι όλα τα ματς δυνατά, όπως και με τον Εθνικό.

Γνωρίζουμε την ομάδα, αν και έχει πολλές αλλαγές φέτος. Σήμερα, αν και μπήκαμε... μουδιασμένα, δείξαμε ότι έχουμε την ποιότητα να γυρίσουμε το σκορ, γιατί βρεθήκαμε πίσω αρκετές φορές, κάτι που το επιτρέψαμε εμείς να συμβεί. Τώρα, ετοιμαζόμαστε για τον όμιλο της Ευρωλίγκας, περιμένουμε τον κόσμο μας να μας στηρίξει.

Προ κορονοϊού, τους είχαμε μαζί μας και έφτιαχναν ένα πολύ ωραίο κλίμα, μας έδιναν ώθηση να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Διαβάστε επίσης