Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αντέδρασε και μείωσε στο ένα γκολ ο Θρύλος!

Αντέδρασε και μείωσε στο ένα γκολ ο Θρύλος!
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2021 - 22:18

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ψηλά την αμυντική του γραμμή, πιέζοντας στο μισό γήπεδο τους Ιταλούς, στη προσπάθεια του να ανεβάσει τον ρυθμό του παιχνιδιού. Στον παίκτη παραπάνω, ο Ολυμπιακός βρήκε την λύση αυτή τη φορά, και με τέρμα του Δερβίση στα 6:33 μείωσε σε 5-3, βρίσκοντας τέρμα σε παίκτη παραπάνω μετά από 5 άστοχες προσπάθειες στο δεύτερο οκτάλεπτο.

Ο Μπικάρι στα 4:38 έδωσε και πάλι προβάδισμα τριών τερμάτων στη Μπρέσια με γκολ στον παίκτη παραπάνω, εκμεταλλευόμενος την αποβολή του Γούβη. Ο Ολυμπιακός έβγαλε δύο συνεχόμενες καλές άμυνες και στη συνέχεια, ο Φιλίποβιτς βρήκε εντυπωσιακά τον Μουρίκη, ο οποίος τελείωσε υποδειγματικά τη φάση και σκόραρε, κάνοντας το 6-4, στα 3:11.

Ο Ολυμπιακός έβγαλε μια εντυπωσιακή άμυνα στον παίκτη παραπάνω των Ιταλών και ακολούθησαν δύο ακόμη σκληρές άμυνες, για να έρθει ο Φουντούλης, στο 1:23, στον παίκτη παραπάνω και να κάνει το 6-5 για τον Ολυμπιακό, μειώνοντας στο ένα τέρμα τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο Μπικάρι στην αμέσως επόμενη φάση, εκμεταλλεύτηκε τον παίκτη παραπάνω και σημείωσε το 2ο προσωπικό του τέρμα σε αυτήν την κατάσταση, κάνοντας το 7-5 για τη Μπρέσια στο 1:00 πριν τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου. Η «ερυθρόλευκη» απάντηση ήταν άμεση, με τον Γενηδουνιά να πετυχαίνει ένα πολύ όμορφο γκολ και να μειώνει και πάλι στο ένα τέρμα, κάνοντας το 7-6 στα 0:41’’. Η Μπρέσια αστόχησε στην τελευταία επίθεση και έτσι το οκτάλεπτο έληξε με το σκορ να είναι 7-6.

Διαβάστε επίσης