Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…

Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός…
Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 - 12:09

Ο Ολυμπιακός, στο πόλο Ανδρών, αρχίζει κάθε χρόνο τη σεζόν με μεγάλα «ΠΡΕΠΕΙ» πάνω από το κεφάλι του, να αιωρούνται. «Πρέπει» στα οποία καλείται να ανταποκριθεί και να δείχνει διαρκώς ότι το επίπεδο του είναι σταθερά υψηλό. Όπως υψηλοί -ΠΡΕΠΕΙ- πάντοτε να είναι και οι στόχοι του. Έτσι άρχισε και τη φετινή σεζόν, η ομάδα του Μιλάνοβιτς.

Με νέο προπονητή, με ανανέωση στο ρόστερ, αλλά και με διατήρηση του κορμού, με παίκτες που παραμένουν σε υψηλό επίπεδο και γνωρίζουν καλά τον Σύλλογο, τα «θέλω» του και -κυρίως- τα «ΠΡΕΠΕΙ» του. Και οι οποίοι είναι μαθημένοι, στο να ζουν με πίεση. Να παίζουν με πίεση. Και να παίρνουν αυτή την πίεση και να τη μετατρέπουν σε επιτυχίες! Παίκτες οι οποίοι, όπως και ο Σύλλογος τον οποίο εκπροσωπούν, έχουν πάντοτε υψηλές βλέψεις…

Ο Ολυμπιακός μπήκε με τον καλύτερο τρόπο, στο φετινό Champions League στο πόλο Ανδρών. Και έδειξε από νωρίς τα δόντια του… Αν η αρχή είναι το ήμισυ του παντός… τότε ο Θρύλος θα έχει μια μαγική χρονιά. Το ελπίζουμε, δεν μπορούμε να το προβλέψουμε… Αλλά το προσμένουμε. Γιατί το να λυγίζεις με το «καλημέρα» την πρωταθλήτρια (back to back κιόλας) Προ Ρέκο, μέσα στον Πειραιά, μόνο μεγάλα πράγματα μπορείς να προσμένεις.

Σεμνά, ταπεινά, με πολλή δουλειά, όλα θα έρθουν. Η δήλωση του Ντίνου Γενηδουνιά ήταν σαφής: «Θέλω τουλάχιστον άλλο ένα ευρωπαϊκό με τον Ολυμπιακό», δήλωσε ο Έλληνας περιφερειακός. Το εννοεί.

Εμείς δεν θα βγούμε με το «καλημέρα» να πούμε ότι ο Θρύλος πάει να το σηκώσει. Το θέλει. Μπορεί. Αλλά με δουλειά και σταθερότητα, θα κυνηγήσει μέχρι τέλους ΚΑΙ αυτό τον στόχο… Θρύλος είναι, ψηλά στοχεύει. Πάντοτε…

Διαβάστε επίσης