Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ημέρα Ευρώπης, ημέρα κούπας, ημέρα θρυλική!

Ημέρα Ευρώπης, ημέρα κούπας, ημέρα θρυλική!
Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2022 - 10:18

Η ιστορία γράφεται σε φόντο ερυθρόλευκο! Η ιστορία γράφεται στον Πειραιά! Η ιστορία γράφεται από τον Θρύλο του ελληνικού αθλητισμού… Από τον Ολυμπιακό! Ένα ακόμα μεγάλο «ραντεβού» με την ιστορία έχει σήμερα Σάββατο (17/12) η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού.

Στις 19:00 (ONE TV), οι πρωταθλήτριες Ευρώπης αγωνίζονται στο Παπαστράτειο, στον τελικό του LEN Super Cup, με αντίπαλο τον Εθνικό, με στόχο τον έβδομο ευρωπαϊκό τους τίτλο! Κόντρα στον Εθνικό, ο Θρύλος, η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, στοχεύει στον τελικό του Πειραιά στην κατάκτηση του τρίτου LEN Super Cup της ιστορίας του και του έβδομου ευρωπαϊκού συνολικά, μετά τις τρεις EuroLeague και το ένα LEN Trophy!

Οι «ερυθρόλευκες», που βρίσκονται ήδη στους «8» του φετινού Champions League, δίνουν μία μεγάλη ευρωπαϊκή «μάχη» με τον Εθνικό και στοχεύουν μόνο στην κατάκτηση του LEN Super Cup, του πρώτου τίτλου της σεζόν!

«Θα είναι ένας πολύ ωραίος τελικός για τον κόσμο. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Εθνικό και είμαι σίγουρος, ότι και οι δύο ομάδες θα δώσουν όλη τους τη δύναμη. Θα είναι μια πολύ καλή διοργάνωση. Η συγκέντρωση μας πρέπει να είναι σε υψηλό επίπεδο. Είμαι άνθρωπος που ζητάω την τελειότητα, όμως αυτό είναι δύσκολο. Είμαστε σε καλή κατεύθυνση», είπε ο Αλεξάνταρ Τσίριτς.

Διαβάστε επίσης