Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γραμματικός: «Εύκολη νίκη, συνεχίζουμε»

Γραμματικός: «Εύκολη νίκη, συνεχίζουμε»
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2023 - 15:59

Ο Θρύλος… πάτησε τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, για την Α1 πόλο Ανδρών! Στις νίκες επέστρεψε η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την ισοπαλία (10-10) με τη Ραντνίτσκι στη Σερβία, για την 8η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Το μεσημέρι της Τετάρτης (22/2) το μεσημέρι, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επικράτησαν εύκολα με 21-8 του ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Α1.

Ο Θρύλος έφυγε με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, σε ένα ματς στο οποίο κυριάρχησε κόντρα στους «ασπρόμαυρους» και προηγήθηκε με 8-0 και 17-2. Και ο Αχιλλέας Γραμματικός επεσήμανε πως η ομάδα πήρε μια εύκολη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πολίστα του Θρύλου! «Σήμερα, στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, παρουσιαστήκαμε σοβαροί από το ξεκίνημα. Μπορεί να χαλαρώσαμε στην τελευταία περίοδο, όμως η εμφάνιση μας ήταν πολύ καλή από την αρχή. Πήραμε μια εύκολη νίκη εδώ, στο Ποσειδώνιο, έπειτα από δυο αρνητικά αποτελέσματα και συνεχίζουμε».

Διαβάστε επίσης