Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θύρα 7: «Θρυλική ημέρα δόξας, ο Ολυμπιακός μας φτάνει τους 300 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ τίτλους στα ομαδικά αθλήματα» (photo)

Θύρα 7: «Θρυλική ημέρα δόξας, ο Ολυμπιακός μας φτάνει τους 300 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ τίτλους στα ομαδικά αθλήματα» (photo)
Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023 - 13:32

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά σε μία ακόμη θρυλική στιγμή. Ετοιμάζεται να γράψει άλλη μία «χρυσή» σελίδα στην ένδοξη ιστορία του. Την... 300ή σελίδα!

Την Τρίτη (16/5, 19:30), η ομάδα πόλο Ανδρών του Θρύλου θα φιλοξενήσει τον ΝΟ Βουλιαγμένης στο Παπαστράτειο, για τον τρίτο τελικό της Α1, με στόχο το 3-0 στη σειρά και την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή. Ωστόσο, το πρωτάθλημα αυτό, αν κατακτηθεί από τους «ερυθρόλευκους», δεν θα είναι μόνο το 11ο σερί και 37ο συνολικά στο πόλο Ανδρών. Το πρωτάθλημα αυτό θα έχει ακόμα μεγαλύτερη σημασία...

Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος της Ελλάδας και εκ των μεγαλύτερων στον κόσμο βρίσκεται μια «ανάσα» από τους 300 τίτλους στην ιστορία του, στα πέντε «βασικά» αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ). Για την ακρίβεια, βρίσκεται μόλις ένα τρόπαιο μακριά. Μόλις μια... νίκη! Η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς θέλει να είναι αυτή, που θα προσθέσει την 300ή κούπα στην απίστευτη «τροπαιοθήκη» των Πειραιωτών, από το 1925.

Μάλιστα, με ανάρτηση στο Facebook, η Θύρα 7 έστειλε το μήνυμα της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «300! ΑΥΡΙΟ, είναι μια ΘΡΥΛΙΚΗ ημέρα ΔΟΞΑΣ, για τον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ πολυαθλητικό σύλλογο του πλανήτη!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ σηκώνει το πρωτάθλημα στο πόλο και φτάνει τους 300 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ τίτλους στα ομαδικά αθλήματα!

Ένα ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, ΑΠΛΗΣΙΑΣΤΟ, ΜΟΝΑΔΙΚΟ δηλαδή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!

Αύριο στις 19:30 γεμίζουμε το Παπαστράτειο!

ΖΟΥΜΕ ΟΛΑ όσα, οι άλλοι ΟΝΕΙΡΕΥΣΤΕ!

Υ.Γ Την Τετάρτη στις 19:30 όλοι στο κλειστό της ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΗΣ Ηλιούπολης, για τον αγώνα του χάντμπολ απέναντι στην ΑΕΚ».

Δείτε την ανάρτηση:

Διαβάστε επίσης