Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

"Πάντα για τη νίκη"

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 23:04

"Η ομάδα είναι εδώ, είναι δυνατή, έχει καρδιά, έχει ψυχή". Η Σταυρούλα Αντωνάκου δεν έβαλε μόνο την επικεφαλίδα του "διπλού" του Ολυμπιακού στον Λαιμό, αλλά άνοιξε και τον φάκελο για τον δεύτερο τελικό.

Στην κάμερα του gavros.gr οι Μαρία Τσουρή- που έκανε ίσως την κορυφαία εμφάνισή της με το σκουφάκι του Ολυμπιακού- Χάρης Παυλίδης, Βάσω Μαυρέλου και Σταυρούλα Αντωνάκου μίλησαν για τη νίκη των "ερυθρόλευκων" επί της Βουλιαγμένης, σε ένα ματς σκληρό, με τον προπονητή της ομάδας να δηλώνει: "Αυτή η εμφάνιση ήταν κατάθεση ψυχής".

Πάντως, όπως παραδέχθηκαν και οι τέσσερις, ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι να στεφθεί πρωταθλητής ο Ολυμπιακός. Αυτό ήταν απλώς το 1-0 και μένουν ακόμα δύο νίκες, όπως τόνισε, άλλωστε και η Τσουρή, "αν δεν παίξουμε καλά, δεν έχουμε τύχη".

Διαβάστε επίσης

Βήμα τίτλου!

Βήμα τίτλου!

"Ερυθρόλευκος" βάφτηκε ο πρώτος τελικός της Α1 πόλο γυναικών, με τον Θρύλο να "σπάει" την έδρα της Βουλιαγμένης με 7-6...

«Με ψυχή και τρέλα»!

«Με ψυχή και τρέλα»!

Ο Χάρης Παυλίδης δεν μπορούσε να δώσει… προπονητική εξήγηση για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 πόλο γυναικών, αλλά εντόπισε κάποια στοιχεία που παίζουν μεγάλο ρόλο!

Το κλίμα και το προβάδισμα

Το κλίμα και το προβάδισμα

Όπως συμβαίνει με τα μπρέικ στο τένις, που για να κατοχυρωθεί ως πλεονέκτημα στον τενίστα που το έκανε πρέπει να κρατήσει το σερβίς του, ο Ολυμπιακός στο "Καπαγέρωφ", μπορεί να...

Άλλη μέρα, άλλο ματς

Άλλη μέρα, άλλο ματς

Το dvd του πρώτου τελικού με τη Βουλιαγμένη, για την Α1 πόλο Γυναικών, με τη νίκη του Ολυμπιακού με 7-6, έμεινε σε ένα ράφι στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας.