Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βήμα τίτλου!

Βήμα τίτλου!
Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011 - 23:04

Ερυθρόλευκος βάφτηκε ο πρώτος τελικός της Α1 πόλο γυναικών, με τον Ολυμπιακό να σπάει την έδρα της Βουλιαγμένης με νίκη 7-6 στον Λαιμό.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη απέδειξαν την ανωτερότητα που είχαν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και πήραν ένα παιχνίδι που κρίθηκε στη θέληση και στις μονομαχίες.

Το ματς κυμάνθηκε σε χαμηλά επίπεδα σκορ και κρίθηκε στη διαφορά του ενός μόλις τέρματος, ωστόσο η ομάδα του Ολυμπαικού από την ώρα που πήρε το πάνω χέρι έδειξε ότι είχε τον πρώτο λόγο.

Ντέρμπι σε όλη τη διάρκεια ήταν το παιχνίδι, με τις "ερυθρόλευκες" να παίρνουν στην ουσία την πρωτοβουλία των κινήσεων στο δεύτερο οκτάλεπτο και από εκεί και πέρα να μην επιτρέπουν στη γηπεδούχο ομάδα να ξαναπεράσει μπροστά. Η διαφορά μεγάλωνε και ο Ολυμπιακός έδειχνε ότι θα το πάρει πιο άνετα το διπλό, κάνοντας το βήμα τίτλου στην έδρα της Βουλιαγμένης.

Τελικά η αντίπαλη ομάδα αντέδρασε και ισοφάρισε την διαφορά των δύο πόντων. Παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη με ένα ακόμη γκολ και καλή άμυνα που δεν επέτρεψε στην ομάδα της Αλεξίας Καμμένου να απειλήσει για να στείλει το ματς στην παράταση. Τέλος καλό, όλα καλά και επόμενο ραντεβού στην έδρα του Θρύλου.

* Στον Λαιμό βρέθηκε και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που είδε την ομάδα του Θρύλου και τη σύντροφό του Μαρία Τσουρή να πανηγυρίζουν τη νίκη.

Live από το gavros.gr:
Δ' οκτάλεπτο:
* τέλος του αγώνα
6-7 Η Αντωνάκου σκοράρει με λόμπα!
6-6 Η Ασημάκη έφερε στα ίσια το ματς.
5-6 Η Ρουμπέση συνεχίζει να κρατά στο ματς τη Βουλιαγμένη.

Γ' οκτάλεπτο:
* Τέλος τρίτου οκταλέπτου
4-6 Η Μαυρέλου απαντά δεύτερη φορά στην Ρουμπέση!
4-5 Από τη Ρουμπέση ξανά.
3-5 Η Μαυρέλου από κοντά!
3-4 Με παίκτρια παραπάνω, η Ρουμπέση μείωσε.
2-4 Η Σταυρούλα Αντωνάκου αυξάνει τη διαφορά.

Β' οκτάλεπτο:
* Τέλος οκταλέπτου.
2-3 Προβάδισμα από την Μανωλιουδάκη στο 1.44
2-2 Από την Άλκηστη Αβραμίδου.
* Η Τσουρή έπιασε πέναλτι στο 4.06 πριν την ανάπαυλα.
2-1 Η Τσουκαλά σκοράρει στο 5.14 πριν το ημίχρονο.
1-1 γκολ από την Μανωλιουδάκη που φέρνει το ματς στα ίσια με παίκτρια παραπάνω.

A' οκτάλεπτο:
* Τελος πρώτου οκταλέπτου.
1-0 Κόνουκ (Στο τελευταίο λεπτό της περιόδου μπήκε το πρώτο γκολ).

Τα οκτάλεπτα: 1-0, 1-3, 2-3, 2-1.

Βουλιαγμένη (Καμμένου): Κούβδου, Τσουκαλά, Μελιδώνη, Κόνουκ, Λιόση, Ασημάκη, Ρουμπέση, Γερόλυμου, Κουτέλη, Λαρά.

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Τσουρή, Χατζηαλέξη, Πάτερου, Ψούνη, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου, Μαυρέλου, Φαν Μπέλκουμ, Κουγιουμτζή, Μπαλωμενάκη, Αντωνάκου, Πενταράκη, Γαραντζιώτη.

Διαβάστε επίσης

«Με ψυχή και τρέλα»!

«Με ψυχή και τρέλα»!

Ο Χάρης Παυλίδης δεν μπορούσε να δώσει… προπονητική εξήγηση για την κατάκτηση του τίτλου στην Α1 πόλο γυναικών, αλλά εντόπισε κάποια στοιχεία που παίζουν μεγάλο ρόλο!

«Δεν βλέπω μέλλον»

«Δεν βλέπω μέλλον»

Η τερματοφύλακας του Θρύλου Μαρία Τσουρή μίλησε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α1 πόλο γυναικών, την κατάσταση στον Ερασιτέχνη και την Εθνική ομάδα.

"Πάντα για τη νίκη"

Η ομάδα πόλο γυναικών του Θρύλου "έσπασε" την έδρα της Βουλιάγμενης και οι πολίστριες με τον προπονητή δήλωσαν στην κάμερα του gavros.gr ότι η ομάδα είναι εδώ με καρδιά και ψυχή...

Το κλίμα και το προβάδισμα

Το κλίμα και το προβάδισμα

Όπως συμβαίνει με τα μπρέικ στο τένις, που για να κατοχυρωθεί ως πλεονέκτημα στον τενίστα που το έκανε πρέπει να κρατήσει το σερβίς του, ο Ολυμπιακός στο "Καπαγέρωφ", μπορεί να...