Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το Σαββάτο στον Λαιμό

Το Σαββάτο στον Λαιμό
Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011 - 23:42

Σε τρίτο ματς πάει η σειρά της Βουλιαγμένης με τον Πανιώνιο, μετά τη νίκη των «κυανέρυθρων» στο κλειστό κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνη με 10-8 στα πέναλτι (5-5 κ.α., 6-6 παράταση). Έτσι ο Ολυμπιακός θα περιμένει μέχρι το Σάββατο, 21/05, προκειμένου να μάθει τον αντίπαλό του, αφού οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν στο κολυμβητήριο του Λαιμού.

Ο Πανιώνιος βρέθηκε να προηγείται με 2-0, ωστόσο ο ΝΟΒ επέστρεψε στο ματς και, μάλιστα, πήρε το ψυχολογικό προβάδισμα για την παράταση, μετά την αποβολή με αντικατάσταση του αρχηγού της ομάδας, Γιάννη Θωμάκου, ο οποίος, μάλιστα, δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τρίτο ημιτελικό, αφού, μετά την πρώτη ποινή συνέχισε να διαμαρτύρεται, με αποτέλεσμα να δεχθεί κόκκινη κάρτα.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε στο πρώτο τρίλεπτο της παράτασης με γκολ του Αλέξανδρου Γούνα, αλλά ο Πανιώνιος ισοφάρισε με γκολ του, μακράν κορυφαίου παίκτη του, Δημήτρη Μάζη, σε 6-6 και έτσι το ματς κρίθηκε στα πέναλτι. Οι παίκτες του Πανιώνιου ευστόχησαν, με τελευταίο τον Κώστα Μουρίκη, ενώ από τον ΝΟΒ αστόχησαν οι Κατσαούνης και Ελμισιάν- για την ακρίβεια, έπιασε τα σουτ τους ο Γαλανίδης, ο οποίος ήταν πολύ καλός σε αυτό το παιχνίδι, όπως και ο Τσαλκάνης.

Το Σάββατο στις 19:00, στον Λαιμό, θα ξεκαθαρίσει, εκτός των άλλων, ποια ομάδα θα είναι φιναλίστ και στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 2-4, 0-0.
Τα τρίλεπτα της παράτασης: 0-1, 1-0.
Τα πέναλτι: 4-2
Πανιώνιος (Λεμπέσης): Μιράλης 4, Μάζης 2, Παπαδόγκωνας 2, Κοκκινάκης 1, Μουρίκης 1.
Βουλιαγμένη (Λοράντος): Βουλγαράκης 2, Κουρλιάφτης 1, Καρούντζος 1, Κατσαούνης 1, Ελμισιάν 1, Γούνας 1, Γκακ 1.

Διαβάστε επίσης

Μετάξι από Τιανγίν

Μετάξι από Τιανγίν

Η εθνική πόλο Γυναικών ξέρει το καθήκον της, για να ταξιδέψει στην Τιανγίν της Κίνας για την τελική φάση του World League.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Ο Ολυμπιακός με ανακοίνωση που εξέδωσε ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του πόλο.